Vilgain Špaldová múka celozrnná BIO ⁠–⁠ čerstvá múka z ekologického poľnohospodárstva, s vysokým obsahom vlákniny, vďaka špalde lepšie stráviteľná

Vilgain Špaldová múka celozrnná BIO ⁠–⁠ čerstvá múka z ekologického poľnohospodárstva, s vysokým obsahom vlákniny, vďaka špalde lepšie stráviteľná

Vilgain Špaldová múka celozrnná BIO - starobylá pšenica s hutnejšou štruktúrou a ľahko orieškovou chuťou

Ideálny parťák pre všetkých, čo radi pečú? Čo napríklad celozrnná špaldová múka? Špalda je staršia odroda modernej pšenice, ktorá sa pýši ľahko výraznejšou orieškovou chuťou a pevnejšou štruktúrou.

Múka bohatá na vitamíny skupiny B a vlákninu

Špaldová múka obsahuje všetky časti zrna špaldy, vrátane otrúb a klíčkov, ktoré majú vysoký obsah vlákniny, minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Vláknina pomáha spomaliť trávenie a vstrebávanie, čo podporuje znižovanie výkyvov hladiny cukru v krvi [1]. Použitie celých zŕn spôsobuje to, že je múka o niečo tmavšia ako klasická hladká múka.

Čerstvé zrná z ekologického poľnohospodárstva

Zrná použité na výrobu našej múky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Múka je navyše sušená šetrne teplým vzduchom a nemele sa do zásoby. Vyrába sa v malých šaržiach pre maximálnu čerstvosť.

Vilgain Špaldová múka celozrnná BIO v bodoch:

  • z celých zŕn špaldy
  • veľmi dobre stráviteľná
  • čerstvá múka vyrábaná v malých šaržiach
  • v BIO kvalite z ekologického poľnohospodárstva
  • vysoký obsah vlákniny
  • vyšší obsah živín ako bežná pšeničná múka
  • dlhá trvanlivosť

[1] https://www.healthline.com/nutrition/what‑is‑spelt#TOC_TITLE_HDR_4

Balenie: 1000 g
100 g
Energetická hodnota
1457 kJ / 344 kcal
Tuky
1,8 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
64,5 g
 - z toho cukry
1,3 g
Vláknina
8,2 g
Bielkoviny
13,4 g
Soľ
0 g

Ingrediencie

BIO celozrnná múka z pšenice špaldy 100%.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.

Odporúčanie výrobcu

  • Použite na varenie a pečenie.
  • Kvôli vyššiemu obsahu vlákniny odporúčame s celozrnnou špaldovou múkou začínať postupne.
  • Najprv nahradiť celozrnnou špaldovou múkou 1/3 klasickej múky a postupne pomer navyšovať.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Zemiakové lievance plnené tuniakom a syrom

Zemiakové lievance plnené tuniakom a syrom

Čučoriedková galetka s tvarohom

Čučoriedková galetka s tvarohom

Zdravý nadýchaný mazanec zo špaldovej múky

Zdravý nadýchaný mazanec zo špaldovej múky

Hot cross buns z celozrnnej múky

Hot cross buns z celozrnnej múky

Škoricový pletenec

Škoricový pletenec

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
5
11 hodnotení

Výborná na pečení

Dotazy

Diskusia zatiaľ neobsahuje žiadne príspevky.