Natural Jihlava Ume Ocot
Natural Jihlava Ume ocot - Slano‑kyslý šalátový dresing
Ume ocot má výraznú slano‑kyslú chuť a príjemnú, ľahkú ovocnú arómu. Vzniká ako vedľajší produkt pri spracovaní japonských nakladaných sliviek, nazývaných Umeboshi. Výborne sa hodí do šalátových zálievok, dressingov, ale dá sa využiť aj pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo. Je vhodný na dochutenie a zvýraznenie chuti pokrmov.
Natural Jihlava Ume ocot v bodoch:
- slano‑kyslá chuť
- nízka energetická hodnota
- vhodné aj pre vegánov
Ingrediencie
Ume (japonské slivky fermentované), morská soľ, Shisso (Perilla).
Kvalita ingrediencií
- 1x v poriadku
Krajina pôvodu: Japonsko.
Kalorické tabuľky
Balenie: 250 ml | |
100 ml | |
Energetická hodnota | 79 kJ / 10 kcal |
tuky | 0,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 4 g |
- z toho cukry | 0,6 g |
vláknina | 0,2 g |
bielkoviny | 0 g |
soľ | 16,1 g |
Balenie: 250 ml
odporúčania výrobcu
- Vhodný na dochutenie pokrmov. Pikantné, slaný a kyslý zároveň.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu.