Istanbulský sendvič s makrelou

15 min.
19 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Istanbulský sendvič s makrelou

Nechali sme sa inšpirovať Tureckom a vyskúšali ich obľúbený street‑foodový sendvič s makrelou. Vzniklo z toho rýchle a veľmi lahodné jedlo, na ktoré sme využili naše kvalitné Vilgain filety z makrely. Tak čo si túto istanbulskú pochúťku pripraviť aj u vás doma? :)

1 porcia obsahuje 1 sendvič

  • 308 kcal
  • 20,7 g sacharidov
  • 13,4 g tukov
  • 24,5 g bielkovín

Na 2 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Istanbulský sendvič s makrelou Najprv si nakrájame cibuľu na tenké okrúhle plátky. Plátky zalejeme ume octom a pocukrujeme. Všetko poriadne zamiešame a cibuľu aspoň 10 minút marinujeme.

  2. Skyr zmiešame s nasekaným kôprom, štipkou soli, korením a trochou sušeného cesnaku. Pokvapkáme citrónovou šťavou a zmiešame.

  3. Ciabattu rozrežeme na 2 plátky. Každý plátok potrieme kôprovým krémom, pridáme listy ľadového šalátu, plátky makrely a ozdobíme marinovanou červenou cibuľou a kôprom.

  4. A môžeme podávať. Tak dobrú chuť! Istanbulský sendvič s makrelou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
19 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______