Amylon BIO Kukuričný škrob
Amylon BIO Kukuričný škrob - pomocník do kuchyne v BIO kvalite
Kukuričný škrob je vhodný na zahusťovanie omáčok, polievok, zjemnenie pokrmov, koláčov, tort, na prípravu dezertov a náplní. Je vyrobený z prirodzene bezlepkových surovín a je preto vhodný aj pre bezlepkovú diétu.
Česká spoločnosť Amylon používa pri výrobe svojich produktov BIO suroviny najvyššej kvality.
Amylon BIO Kukuričný škrob v bodoch:
- vhodný na zahusťovanie
- k príprave dezertov a náplní
- suroviny najvyšších kvalít
Ingrediencie
BIOkukuričný škrob.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy mlieka a vajec.
Kalorické tabuľky
Balenie: 200 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1498 kJ / 353 kcal |
tuky | <0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g |
sacharidy | 87 g |
- z toho cukry | 0 g |
bielkoviny | 0,3 g |
soľ | 0 g |
Balenie: 200 g
Odporúčania výrobcu:
- Ideálne na zahustenie omáčok a polievok, na zjemnenie pokrmov, koláčov, tort, na prípravu náplní a dezertov.
Upozornenie:
- Potravina.
- Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
- Skladujte v suchu.
- SK‑BIO‑001.
Obľúbené alternatívy
Inšpiruj sa receptami s týmto produktom
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Recenzie
4,9
88 hodnotení