Tieto lievance vám prevoňajú celý domov. Vďaka jablku sú nielen vláčne, ale aj jemne sladké. Pomohli sme si však aj proteínom, ktorý nám tiež dodal pár gramov bielkovín navyše. S čím si lievance vychutnáte vy? Fantázii sa medze nekladú :)
1 porcia obsahuje
- 317 kcal
- 33,6 g sacharidov
- 14,1 g tukov
- 12,4 g bielkovín
Na 2 porcie
- 1 jablko
- 2 vajcia
- 55 g ovsených vločiek
- 7 g Vilgain proteínu škoricová rolka
- škorica
- 1/2 čajové lyžičky kypriaceho prášku
- 1 jablko
- 5 g ghee
- 1 lyžica agávového sirupu
- 1 lyžica kokosového sirupu
Postup
-
Pridáme ovsené vločky, ktoré sme si jemne rozdrvili v ruke, kypriaci prášok, proteín, škoricu a kto chce, tak aj štipku muškátového orieška. Vznikne nám hustejšie cesto. -
Jablká si podusíme s malým množstvom ghí, agáve sirupom a škoricou. V prípade potreby pridáme trochu vody. Zároveň na panvičke vyprážame lievance do zlatista.
-
Podávame teplé, s jogurtom alebo tvarohom a dochutené Aktin sirupom z kokosových kvetov.
-
Dobrú chuť!