Jednoduchší cheesecake už azda neexistuje. Hotový za 5 minút a ľahko prenosný. Ani na cestách či v práci oň nemusíš prísť. Uži si prasknutie čokolády navrchu a inšpiruj ostatných, že maškrtiť sa dá aj zdravo.
1 porcia obsahuje
- 440 kcal
- 34 g sacharidov
- 14 g tukov
- 33 g bielkovín
Na 2 porcie
- 1 Flapjack
- 1 polotučný tvaroh
- 30 g vanilkového proteínu
- 1 lyžica čakankového sirupu
- 50 ml mlieka
- 1 lyžica arašidového masla
- 50 g čokopecičiek
- arašidy
Postup
-
Priprav si misku a do nej vyklop vaničku tvarohu, pridaj čakankový sirup a proteín (prípadne môžeš použiť aj iné sladidlo). Ak chceš redšiu konzistenciu, prilej cca 50 ml mlieka. Poriadne premiešaj a misku daj na chvíľu do mrazničky.
-
Medzitým si vo vodnom kúpeli rozohrej čokopecičky. Priprav si 2 poháre a môžeš začať vrstviť. Prvá vrstva bude klasický korpus. Na dno pohára rozdrob ½ ovsenej sušienky, pridaj ½ krému a 1 lyžicu arašidového masla. Nakoniec polej rozohriatou čokoládou a posyp arašidmi.
-
Pred podávaním nechaj odležať v chladničke, najlepšie cez noc. A teraz si už môžeš užiť to čokoládové popraskanie. Dobrú chuť!