Perníkové lievance zo špaldovej múky

15 min.
292 Páči sa mi Komentáre
3
Uložiť recept
Perníkové lievance zo špaldovej múky

Perníkové lievance krásne dokreslia vianočnú atmosféru. Ale môžete si ich pokojne dať na raňajky aj kedykoľvek inokedy, sú totiž hotové raz‑dva, prevoňané a nesmierne dobré.

1 porcia obsahuje 4 lievance

  • 280 kcal
  • 36,5 g sacharidov
  • 6 g tukov
  • 19 g bielkovín

Na 2 porcie

Lievance:
Na podávanie
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Perníkové lievance zo špaldovej múky Vajcia a mlieko metličkou prešľaháme. Pridáme múku, proteín, kypriaci prášok a perníkové korenie. Všetko premiešame a vytvoríme hladké tekutejšie cesto.

  2. Perníkové lievance zo špaldovej múky Na obyčajnú panvici alebo panvicu na lievance rozohrejeme trochu kokosového oleja a na strednom plameni opekáme lievance z oboch strán cca 3‑5 minút.

  3. Podávame s tvarohom, ovocím a orechovým maslom.

    Tak dobrú chuť! Perníkové lievance zo špaldovej múky

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
292 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________