Vilgain Ghí – prepustené maslo vhodné na varenie a pečenie z českého a slovenského mlieka

Vilgain Ghí – prepustené maslo vhodné na varenie a pečenie z českého a slovenského mlieka
🐮🧈
Čisté prepustené maslo z kravského mlieka
Prepustené maslo ghí je všestranný pomocník do kuchyne, ktorý skvele poslúži na vyprážanie, pečenie aj varenie. Jedlu dodáva príjemnú orieškovú vôňu a krémovosť. Naše ghí má nízky obsah mliečnych bielkovín a je tak vhodné aj pre osoby trpiace laktózovou intoleranciou.
Neprepaľuje sa a odoláva teplotám až 250 °C 🔥
Prepúšťaním sa z ghí odstraňuje voda aj mliečne bielkoviny, čo mu zaisťuje vysoký bod zadymenia 250 °C. Vďaka tomu sa neprepaľuje, pri vysokých teplotách nevznikajú škodlivé látky a je tak ideálny na vyprážanie, pečenie aj restovanie.
Skvelý pomocník do kuchyne ✅
Plný esenciálnych vitamínov ✅
Ingrediencie
Prepustené maslo 100% ( mlieko ).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 3655 kJ / 868 kcal |
Tuky | 99,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 72 g |
Sacharidy | 0,01 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0,01 g |
Laktóza | <0,01 g |
Návod na použitie
- Ghee prepustené maslo má vysoký dymový bod (250 °C).
- Ideálne na vyprážanie, každodenné varenie a pečenie.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte pri teplote do 25 °C.
- Prípadná zmena konzistencie nie je závadou.
- Spotrebujte do 5 mesiacov po otvorení.