Vilgain Ghí – prepustené maslo vhodné na varenie a pečenie z českého a slovenského mlieka
Vilgain Ghí – prepustené maslo vhodné na varenie a pečenie z českého a slovenského mlieka
Vilgain Ghí - trvanlivé prepustené maslo vhodné na restovanie
Vilgain Ghí alebo maslový tuk sa vyrába z klasického masla, ktoré pochádza z českých a slovenských fariem. Prepustením sa z neho odstráni voda a mliečne bielkoviny a je vhodné aj pre osoby trpiace intoleranciou na laktózu.
Jednou z hlavných výhod je vysoký dymový bod (250 °C), takže sa pri restovaní a vyprážaní neprepaľuje a nevznikajú škodlivé látky. Môžeš ho použiť na zjemnenie pokrmov alebo ako prísadu do sladkých múčnikov. Jedlu dodá príjemnú orieškovú vôňu a krémovosť.
Ghí je trvácnejšie ako klasické maslo a nežĺkne tak ľahko. Môžeš ho skladovať pri izbovej teplote až 3 mesiace av chladničke potom pokojne rok.
Vilgain Ghí v bodoch:
- prepustené maslo
- z českého a slovenského mlieka
- 0,01% obsah laktózy
- vysoký dymový bod - vhodné na restovanie a vyprážanie
- zjemní chuť pokrmov a dodá orieškovú arómu
- dlhá trvanlivosť
Ingrediencie
Prepustené maslo 100% ( mlieko ).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 3655 kJ / 868 kcal |
Tuky | 99,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 72 g |
Sacharidy | 0,01 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0,01 g |
Laktóza | <0,01 g |
Návod na použitie
- Ghee prepustené maslo má vysoký dymový bod (250 °C).
- Ideálne na vyprážanie, každodenné varenie a pečenie.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte pri teplote do 25 °C.
- Prípadná zmena konzistencie nie je závadou.
- Spotrebujte do 5 mesiacov po otvorení.