Vilgain Ražné vločky BIO – raňajkové vločky s ľahko orieškovou chuťou, zdroj vlákniny, nižší vplyv na glykémiu ako iné obilniny
Vilgain Ražné vločky BIO – raňajkové vločky s ľahko orieškovou chuťou, zdroj vlákniny, nižší vplyv na glykémiu ako iné obilniny
Vilgain Ražné vločky BIO - základ poctivých raňajok s nízkym glykemickým indexom
Pokiaľ ťa už omrzeli klasické ovsené vločky, skús Vilgain Ražné vločky BIO. Ponúknu ti kvalitným zdroj vlákniny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Tá podporí tvoje trávenie a pomôže ťa poriadne zasýtiť.
Prečo raž miesto ovsa?
Diabetici ocenia jeho nižší glykemický index, ako nájdeš u väčšiny iných obilnín, ktorý zníži výraznejší vzostup a pokles krvného cukru po jedle. Podobne ako ovos sa radí medzi obilniny s nižším obsahom lepku ako pšenica, takže pokiaľ trpíš miernou citlivosťou, ale stále si chceš na obilninách pochutnať, môže pre teba byť tou správnou voľbou.
Univerzálne použitie, ktoré neomrzí
Nechaj svoju fantáziu pracovať a využi vločky presne podľa svojich chutí. Môžeš si ich vychutnať ako klasickú kašu, pridať do nej ovocie či oriešky a skvele tým naštartovať svoj deň.
Vyskúšaj ich tiež pri varení alebo pečení – pridajú výnimočnú chuť a textúru tvojim obľúbeným receptom. Sú perfektné do plniek, placiek alebo ako posypka na domáce pečivo. Použiť ich môžeš tiež ako základ domácej granoly.
Vilgain Ražné vločky BIO v bodoch:
- 100% bio ražné vločky
- bohaté na vlákninu
- skvelé do ranných kaší
- vhodné aj do fašírok, plniek alebo granoly
100 g | |
Energetická hodnota | 1374 kJ / 326 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 62,3 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
Vláknina | 16,6 g |
Bielkoviny | 7,1 g |
Soľ | 0,18 g |
Ingrediencie
BIO ražné vločky 100%.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Upozornenie
- Potravina.
- Na priamu spotrebu alebo na tepelnú úpravu.
- Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.