Domáca čokoládová granola

Veronika Žmolilová
Veronika Žmolilová
30 min. 15 minút pečenia
15 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Domáca čokoládová granola

Extra čokoládová granola, to je niečo, čo musíte každý deň raňajkovať! Malé hrudky orieškov obalené v čokoláde s vôňou škorice. Mňam! S blížiacim sa Valentínom je čokoládový recept povinnosťou, takže neotáľajte a rozvoňajte svoju kuchyňu vôňou granoly.

Obsahuje 1 hrsť granoly

  • 277,2 kcal
  • 22 g sacharidov
  • 16,4 g tukov
  • 7,5 g bielkovín

Ingrediencie

Postup

  1. Domáca čokoládová granola Orechy – mandle, lieskové orechy a arašidy nasekáme na menšie kúsky. Dáme do misy k vločkám.

  2. Domáca čokoládová granola

    Pridáme aj tekutý kokosový olej, škoricu a čokoládový proteín. Zmes nebude tvoriť hrudky, bude sypká, typické granolové hrudky vytvorí až samotná čokoláda.

    Túto zmes dáme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri 170 stupňoch 15-20 minút.

  3. Kým sa nám pečie granola, nad vodným kúpeľom rozpustíme čokopecičky.

    Keď sa nám granola upečie, ešte za tepla ju prelejeme rozpustenou čokoládou a všetko premiešame, nech sa zmes čokoládou obalí.  Necháme vychladnúť, čokoláda medzitým zatuhne. Pridáme sušený banán a kokosové plátky.

    Domáca čokoládová granola

  4. Domáca čokoládová granolaDomáca čokoládová granola

  5. Podávame s jogurtom a obľúbeným ovocím. Dobrú chuť! Domáca čokoládová granola

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
15 Páči sa mi Uložiť recept