Vilgain Kakao nepražené – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené - prášok z jedinečných kakaových bôbov odrody Criollo
Vilgain Kakao je kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúci z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Peru.
Ušľachtilá a cenná odroda
Rastliny kakaovníku Criollo sú veľmi citlivé na podmienky pestovania a preto tvoria iba jedno percento celosvetovej úrody. Chuťovo sú však najjemnejšie a najviac aromatickejšie zo všetkých odrôd. Vynikajú zamatovo jemnou chuťou s pestrými ovocnými a korenistými chuťovými tónmi bez kyselosti a trpkosti.
Nepražené a nealkalizované bôby
Kakaové bôby sa spracovávajú fermentáciou a následne sa melú a zahrievajú až vzniká výsledný jemný kakaový prášok. Práve tento proces zpracovania produktu zachovává široké spektrum minerálnych látok a vitamínov. Kakao na viac nie je alkalizované, takže dochádza k zachovaniu antioxidantov a polyfenolu.
Vilgain Kakao nepražené v bodoch:
- nepražené kakaové bôby
- z odrody Criollo
- zamatovo jemná a bohatá chuť
- nie sú kyslé a trpké
- nealkalizované
- s vysokým obsahom vlákniny
100 g | |
Energetická hodnota | 1471 kJ / 353 kcal |
Tuky | 11 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,8 g |
Sacharidy | 20 g |
- z toho cukry | 2,5 g |
Vláknina | 33 g |
Bielkoviny | 28 g |
Soľ | 0,1 g |
Ingrediencie
100% kakaový prášok.
Obsah kakaového masla min. 10%.
Krajina pôvodu: Peru.
Upozornenie pre alergikov: môže obsahovať obilniny obsahujúce lepok, mlieko, arašidy a škrupinové plody.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chlade.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.