Vilgain Cesto na pizzu grande – veľká pizza z prírodných surovín pripravená do 10 minút, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu
Vilgain Cesto na pizzu grande – veľká pizza z prírodných surovín pripravená do 10 minút, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu
Ochutnaj nadýchanú pizzu v extra large veľkosti
Nie je pizza ako pizza. Táto je veľká a svojou chuťou i textúrou typická pre okolie Ríma. Na top večeru pre dvoch stačí pizzu dochutiť podľa svojich predstáv, dať do rúry na pár minút a máš mäkkú pochúťku s tradičnou chuťou starého Ríma cobydup.
Hotovo za 10 minút aj s pečením
Príprava večere snáď nemôže byť jednoduchšia. Pridaj na cesto ingrediencie podľa chuti a zapeč ich spolu v rúre na 250 ° C po dobu zhruba 7 minút.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
– 3 min –
7 min pečieš v rúre na 250 °C a máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií
Základ tvorí iba niekoľko autentických ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel.
Špeciálne kysnuté cesto podľa tradičnej rímskej receptúry
Okrem výnimočného zloženia sa cesto tiež výnimočne spracováva. Ručne, šetrne, pomaly. Spoločne s kysnutím to zaistí výslednému produktu tú najlepšiu možnú chuť, štruktúru i stráviteľnosť.
Aký je rozdiel medzi našimi pizzami?
Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, nejaké rozdiely medzi našimi základmi predsa len existujú. A to (okrem očividného rozdielu v tvare) hlavne v type použitých múk, a teda aj ich následnej štruktúre a stráviteľnosti.
Vilgain® Cesto na pizzu | Vilgain® Cesto na pizzu grande | Vilgain® Cesto na pinse | Vilgain® Bezlepkové cesto na pizzu |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
okrúhly | okrúhly | podlhovastý oválny až obdĺžnikový | okrúhly |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
priemer 25 cm | priemer 32 cm | rozmery 35 x 19 cm | priemer 30 cm |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
tenšia a chrumkavá | viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | tenšia, ľahko nadýchaná a chrumkavá |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
pšeničná a semolínová | pšeničná, sójová a ryžová | pšeničná, sójová a ryžová | bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
štandardná doba kysnutia | dlhé pomalé kysnutie | dlhé pomalé kysnutie | dlhé pomalé kysnutie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
strojové | ručné | ručné | ručné |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
elektrická pec | pec na drevo | pec na drevo | elektrická pec |
Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť |
Ingrediencie
Mäkká pšeničná múka " 00", voda, krupica z tvrdej pšenice, sójová múka, soľ, extra panenský olivový olej, kvások z tvrdej pšenice (kvások z tvrdej pšenice 63%, sušené pivovarské kvasnice) , pšeničná kvások, ryžová múka, prírodná kvasnica, rastlinná vláknina, prírodná aróma, kyselina sorbová.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy horčice a vlčieho bôbu.
Kalorické tabuľky
Priemer: cca 32 cm
100 g | |
Energetická hodnota | 970 kJ / 230 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,29 g |
Sacharidy | 46,3 g |
- z toho cukry | 1,12 g |
Vláknina | 1,9 g |
Bielkoviny | 9,5 g |
Soľ | 1,5 g |
Návod na použitie
- Ochuťte a upečte v predhriatej rúre pri 250 °C asi 7 minút.
Upozornenie
- Potravina.
- Po otvorení skladujte v chladničke, spotrebujte do dvoch dní.
- Balené v ochrannej atmosfére.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.