Vilgain Cesto na pinsu – rímska pizza hotová do 10 minút, mäkká uprostred s chrumkavými okrajmi
Vilgain Cesto na pinsu – rímska pizza hotová do 10 minút, mäkká uprostred s chrumkavými okrajmi
Poď si na večeru upiecť pravú rímsku pizzu
Pravá talianska pinsa romana alebo rímska pizza. Ide o ľahšiu a oválnejšiu verziu pizze – vlastne je to taká stredná cesta medzi focacciou a pizzou. Pinsu stačí doladiť podľa svojich chutí a dať na pár minút do rúry.
Hotovo za 10 minút aj s pečením
Postup je jednoduchý. Pridaj na cesto ingrediencie podľa chuti a zapeč ich spolu v rúre na 250 °C po dobu zhruba 7 min.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
– 3 min –
7 min pečieš v rúre na 250 °C a máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií
Základ tvorí iba niekoľko autentických ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel.
Špeciálne kysnuté cesto podľa tradičnej rímskej receptúry
Okrem výnimočného zloženia sa cesto tiež výnimočne spracováva. Ručne, šetrne, pomaly. Spoločne s kysnutím to zaistí výslednému produktu tú najlepšiu možnú chuť, štruktúru i stráviteľnosť.
Ingrediencie
Mäkká pšeničná múka " 00", voda, krupica z tvrdej pšenice, sójová múka, soľ, extra panenský olivový olej, kvások z tvrdej pšenice (kvások z tvrdej pšenice 63%, sušené pivovarské kvasnice) , pšeničná kvások, ryžová múka, prírodná kvasnica, rastlinná vláknina, prírodná aróma, kyselina sorbová.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy horčice a vlčieho bôbu.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 970 kJ / 230 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,29 g |
Sacharidy | 46,3 g |
- z toho cukry | 1,12 g |
Vláknina | 1,9 g |
Bielkoviny | 9,5 g |
Soľ | 1,5 g |
Návod na použitie
- Ochuťte a upečte v predhriatej rúre pri 250 °C asi 7 minút.
Upozornenie
- Potravina.
- Po otvorení skladujte v chladničke, spotrebujte do dvoch dní.
- Balené v ochrannej atmosfére.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.