Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Peanut butter cookie – minimum cukru, 20 g bielkovín na porciu, sladené nízkokalorickou stéviou, vláčna a nadýchaná štruktúra
Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Peanut butter cookie – minimum cukru, 20 g bielkovín na porciu, sladené nízkokalorickou stéviou, vláčna a nadýchaná štruktúra
Mliečny proteín s prvotriednou vstrebateľnosťou 🥛
12 % mliečneho proteínu tvorí výživný základ mug caku. Pýši sa plným aminokyselinovým spektrom a prirodzeným pomerom kazeínu a srvátky. Práve vďaka excelentnej vstrebateľnosti sa radí na vrchol zoznamu látok podporujúcich rast a udržanie svalovej hmoty.
Jednoduchá príprava
hotová za pár minút
Super rýchla a jednoduchá príprava: stačí pridať vodu, zmiešať so zmesou, dať do mikrovlnky a nespáliť sa.
Odsyp si do hrnčeka 70 g zmesi.
Čím väčší vyberieš hrnček, tým lepší.
Pridaj 70 ml vody, dobre premiešaj
a nechajte minútu až dve odstáť.
Daj do mikrovlnky nastavenej 800W na 2,5 - 3 minúty a tvoja desiata je ready
Sladené nekalorickým
sladidlom zo stévie
Z rastliny stévie získavame vysoko hodnotné sladidlo obsahujúce steviol‑glykozidy. Tie sú 200–300× sladšie ako cukor a nijako neovplyvňujú hladinu krvného cukru. Sladenie sa zaobíde bez nebezpečných zlúčenín. Nájdeš tu len stéviu, ktorá sa všeobecne považuje za bezpečnú látku prírodného pôvodu.
Nadýchaný proteínový dezert ako výživná desiata
Mug cake si môžeš vychutnať ako rýchle, ale vyvážené raňajky či desiatu kedykoľvek počas dňa alebo napríklad nabúchaný dezert po obede. Vždy ale budeš mať istotu, že si kráľovsky pochutnáš a zároveň do seba dostaneš to najlepšie, čo príroda ponúka.
Dávkovanie: 70 g
Dávok v balení: 6
100 g | 70 g | |
Energetická hodnota | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Tuky | 23 g | 16 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 5,5 g | 3,9 g |
Sacharidy | 28 g | 20 g |
- z toho cukry | 4,6 g | 3,2 g |
Vláknina | 13 g | 9,3 g |
Bielkoviny | 29 g | 20 g |
Soľ | 0,89 g | 0,62 g |
Ingrediencie
Arašidy (krém v prášku, celé) 30,8 %, bezlepková ovsená múka 20,2 %, mandľová múka, mliečne proteíny 12 %, kokosové mlieko v prášku*, inulín, kypriaci prášok* (kukuričný škrob*, kypriace látky:, uhličitany sodné), prírodná aróma, mletá škorica, morská soľ, sladidlo: steviol‑glykozidy.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok a ostatných škrupinových plodov.
Odporúčanie výrobcu
- Jednu porciu s hmotnosťou 70 g nadviažte do hrnčeka s objemom 350‑400 ml a zalejte 70 ml studenej vody.
- Odporúčame využiť objemnejšie hrnčeky, pri klasických 250 ml hrozí vyliatie obsahu z hrnčeka von.
- Dobre premiešajte a nechajte 1‑2 minúty odstáť.
- Pre ešte vláčnejšiu tortu pridajte do cesta trochu masla či kokosového oleja.
- Potom dajte do mikrovlnky na 600W na 2,5‑3 minúty (po 2 minútach skontrolujte a poprípade nechajte dopiecť).
- V mikrovlnke neprikrývajte plastovým poklopom.
- Mug cake môžete z formy vyklopiť, alebo jesť priamo z hrnčeka.
Upozornenie
- Potravina, so sladidlami.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.