Vilgain Bezlepková zmes na chlieb BIO ⁠–⁠ zmes bezlepkových múk a semienok z ekologického poľnohospodárstva, ideálna pre rýchlu prípravu bezlepkového pečiva

Vilgain Bezlepková zmes na chlieb BIO ⁠–⁠ zmes bezlepkových múk a semienok z ekologického poľnohospodárstva, ideálna pre rýchlu prípravu bezlepkového pečiva

Vilgain Bezlepková zmes na chlieb BIO - zmes múk s ktorou si upečieš domáce bezlepkové pečivo

Si bezlepkár, alebo sa snažíš lepok obmedziť, ale nechce sa ti utrácať za predražené pečivo v obchodoch? Skús si doma upiecť vlastný bezlepkový chlieb. Aby to bolo čo najjednoduchšie, prinášame ti Vilgain bezlepkovú zmes na chlieb, s ktorou si ho pripravíš raz‑dva.

Domáci chlieb za 10 minút

S Vilgain bezlepkovou zmesou na chlieb máš na stole pečivo bez zbytočného zdržiavania. Zmes stačí len zaliať vodou, pridať sušené droždie a nechať kysnúť, navyše môžeš tiež pridať oriešky alebo iné dobroty a chlieb trochu vylepšiť. Potom presunieš do formy a dáš piecť na 250 °C. Za 10 minút máš hotový vlastný bezlepkový chlieb, ktorý má vďaka zmesi múk a semienok z ekologického poľnohospodárstva vysoký obsah vlákniny.

Vykúzliš aj bagety alebo domáce žemle

Vďaka konzistencii cesta je možné vytvoriť akýkoľvek druh pečiva. Skvelé je použiť napríklad formu na bagety. Zmes bude tekutejšia, a preto jej vždy pečie vo vymastenej a pomúčenej forme alebo domácej pekárni.

Vilgain Bezlepková zmes na chleba BIO v bodoch:

  • jednoduchá a rýchla príprava
  • vysoký obsah vlákniny
  • vhodné aj na iné pečivo
  • v BIO kvalite
  • dlhá trvanlivosť
Balenie: 500 g
100 g
Energetická hodnota
1497 kJ / 358 kcal
Tuky
5,6 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
0,6 g
Sacharidy
66 g
 - z toho cukry
0,8 g
Vláknina
6 g
Bielkoviny
7,2 g
Soľ
2,5 g

Ingrediencie

Čiroková múka*, kukuričný škrob*, pohánková múka*, kukuričná múka*, pohánková krupica*, zemiakový škrob*, ľan hnedý*, slnečnicové semienka*, ryžová múka*, morská soľ, psyllium*, tekvicové semienka*, rasca drvená*

*z ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy sezamu. Obsah lepku max. 20 mg/kg.

Odporúčanie výrobcu

  • Zmes (500 g) zmiešajte so 500 ml vlažnej vody a 14 g čerstvého droždia (alebo približne 7g sušeného).
  • Cesto bude mať tekutú konzistenciu.
  • Vlejte do vymastenej a múkou vysypanej formy, prípadne do formy vyloženej papierom na pečenie a nechajte prikryté kysnúť 40 minút.
  • Je možné piecť v akejkoľvek forme, napr. na bagety, hrčky, atď.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Nadýchaný bezlepkový chlieb

Nadýchaný bezlepkový chlieb

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
3,9
6 hodnotení

Obrovské zklamání - chleba je jenom slaný - jak olíznout slánku a pak, někde vzadu na patře, je možná trochu slunečnicového semínka. Za mě veskrze nepoživatelné. Struktura není špatná (trochu vlhká, u bezlepkového pečiva nic neobvyklého), příjemně voní po kmínu, ale jíst se to prostě nedá.

Ahoj Lu, děkujeme za tvou zpětnou vazbu. Velice nás mrzí, že s produktem nejsi spokojena. V mailu máš od nás zprávu. Rádi se s tebou na tvou zkušenost podíváme a dořešíme případnou reklamaci. Hezký den,

Množství směsi je na velký chléb, doporučuji rozdělit a vždy udělat čerstvý. Příprava a pečení není náročné.

Jednoduchá příprava a chuťově senzace😋

Teď jsem ho akorát ochutnala a tyjo jsem fakt mile překvapená. Rozhodně příště objednám znovu a víc balení. Konzistence je po upečení vláčná a nadýchaná (nelekejte se konzistence těsta před upečením), kůrka zároveň ale krásně křupavá, chuť taky super. Přiznávám, že jsem ze začátku byla lehce skeptická a nedávala jsem tomu moc velké šance. A jako velký bonus je i cena oproti jiným bezlepkovým chlebům, které jsem si do teď normálně kupovala. 👌

Dotazy

Diskusia zatiaľ neobsahuje žiadne príspevky.