Katarína

Katarína

Tieto omáčky sú perfektné, za málo kalórií extra veľa chuti.

Kalórie v topke, cena a chuť už žiaľ nie.

Ahoj, díky za recenzi. Chuť je čistá chuť ovoce, možná by pro tebe bylo lepší zkusit variantu slazenou březovým cukrem https://aktin.cz/vilgain-extra-jam/jahoda-s-brezovym-cukrem-200-g-35110 ;-)

Nečakala som to, ale tento kečup je asi najlepší aký som doteraz jedla.

Veľa muziky za málo peňazí. A dobre dochutené sirupčeky tiež

Úžasný orechový krém, jedna hviezdička dolu len za premrštenú cenu

Menej sladké, ale za to výrazne kávové. Milovníci espressa si prídu na svoje.

Všetky masielka edície Sweet Nuts sú perfektné. Krásna konzistencia (skôr tekutejšia), chuťovo výrazné, sladké, perfektné.

Uprednostňujem iný druh, ryža sa mi neosvedčila.

Som milovníkom konjakových cestovín, preto odporúčam aj tieto. Najradšej mám špagety a rezance.

Konjakové špagety sú skvelá prísada do mojich jedál, keď potrebujem zvýšiť objem a nie kalórie. Dochutiť sa dajú prakticky čímkoľvek.

Perníčková príchuť pudingu? To som jednoznačne musela skúsiť.

Chcela som skúsiť iné kaše okrem svojich obľúbených a rada som využila možnosť vzorky/menšieho balenia. Táto ma však natoľko nezaujala, že by som si ju kúpila opäť; nemôžem však povedať, že bola zlá.

Sladká "cheat" pomazánka, síce napeckovaná umelými sladidlami, ale mne osobne to vôbec neprekáža; ochutnala som bielu čokoládu (klasické čoko a kakaové príchute moc nemusím), je sladká ale skvelá. Použila som aj na zlepenie vianočných koláčikov :-)

Izolát od Biotechu je skvelý produkt - na výber je nekonečne veľa príchutí, všetky sú krásne krémové. Oreo príchuť je perfektná, kto však nemá rád kúsky/cookies v šejku, tomu neodporúčam.

Magnezium vo forme bisglicinátu je must-have každý večer pred spánkom. Dlhodobo.

Som rada, že Aktin ponúka tento produkt. Používam ho ako na pleť, tak aj vnútorne. Aloe vera má kopec priaznivých benefitov pre zdravie a krásu.

Super – Výborný do pečenia, do tvarohu, či len tak na ryžáčik :-) .. ocenila by som aj menšie balenie.

Super – Používam do pečenia a na výrobu domáceho sójového jogurtu.

Skvelý pomocník – Používam hlavne do pečenia, ale aj na zahustenie jogurtov, kaše a podobne.

Doťukne každé jedlo

Chutná ale nezasýti – Tyčinky od PhD sú tradične veľká chuťovka; no napriek ich nadpriemernej gramáži ma vôbec nezasýtia.

Super pomocník na domáce fitness – Hoci len dve kilá záťaže, ale urobí to neskutočný rozdiel pri rôznych zakopávaniach, prípadne cviky na brucho pre pokročilých :-)

Super – Hodí sa všade, používam na dennej báze. Avšak odporúčam pridať až po uvarení na finálne dochutenie jedla.

Sladenie za málo kalórií – Moje chuťové poháriky sú zvyknuté na všetko "zero", ale konečne som našla sirup ktorý je "skutočne" sladký. Ako je všade písané, s množstvom to netreba preháňať, ja som však nezaznamenala žiadne tráviace problémy aj po hojnom priliatí čakankového sirupu.

Milovníci sladkých proteínov sem! – Všetky chvály na tento proteín sú pravdivé! Pokiaľ máte maškrtný jazýček a milujete sladké, musíte ho mať. Niektorí ho používajú len na pečenie, ja ho pridávam do kaše aj do šejkra s vodou. Luxusný, sladký, aromatický, dokonale vyladený, hustý, proste nepostrádateľný.

Veľmi slabé :-( – Nie a ešte raz nie. Pokiaľ milujete silné, tmavé a aromatické tekvicové oleje, tento si určite nekupujte. Jeho farba je skôr priesvitná, čo je ale dôležitejšie - chuť - na míle vzdialená od toho, ako sa má tekvicový olej rozplývať na jazyku. Pokiaľ budete zajtra variť hokkaido polievku, bežte dnes kúpiť tekvicový olej do potravín, tento vám akurát kompletne pokazí dojem.. #sorrynotsorry

Mäkkučká a chutňučká – Nové tyčinky od Biotechu ma potešili svojou gramážou (konečne sa poriadne najem), tyčinky sú chuťovo fakt neodolateľné. Navyše sú mäkké, ako keby to ani neboli proteínové tyčinky. Ale ja skôr vyhľadávam tvrdšiu a hutnejšiu konzistenciu (aby moje zuby mali čo kúsať), preto jedna hviezdička dolu :-(

Nechutí, no zasýti :-) – Shirataki sú bomba pecka pre diétujúcich jedincov, ktorí chcú dobre naplniť svoj žalúdok. Ja sa síce držím na vyššom príjme, ale shirataki si čas od času doprajem, aby som si poriadne naplnila bruško.

Best of the best – Barebellsky sú skvelé tyčinky, keby boli ešte o pár gramov väčšie, nehnevala by som sa.

Výborný doplnok – Konopné semienko má veľa zdravotných benefitov, vysoký obsah aminokyselín atď (všetko v karte produktu), avšak množstvo, ktoré človek reálne skonzumuje je úplne zanedbateľné, vzhľadom na všetky jeho pozitívne vlastnosti. ALE! posypte si ním kašu, šalát, akékoľvek hotové jedlo, alebo avo-toast a budete ho kupovať stále dokola, ako ja :-)