Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
35 min.
40 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami

Vyskúšajte dnes naše rizoto na trošku iný spôsob – orientované na východ a plné chutí a vôní, čo potešia aj vegána!

Tak poďme na to. :)

1 porcia obsahuje 1 tanier

  • 431 kcal
  • 67 g sacharidov
  • 7 g tukov
  • 14 g bielkovín

Na 4 porcie

Na rizoto:
Navrch:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami Na rozpálenej panvici rozpustite lyžičku ghí, na ktorom osmažte cibuľu nakrájanú najemno a nastrúhaný zázvor. Pridajte prepláchnutú šošovicu, ryžu, nastrúhanú mrkvu, podlejte vývarom a varte do zmäknutia.

  2. Pridajte korenie (lyžičku škorice a kurkumy) a strúhaný kokos. Podľa ľubovôle prilejte pohárik bieleho vína a vodu na zriedenie. Varte, kým nebude rizoto krásne krémové.

  3. Podávajte s orestovanými hubami na ghí a nasekanými šampiňónmi.

    Dobrú chuť! Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
40 Páči sa mi Uložiť recept