Nekton Tuniak vo vlastnej šťave
Nekton Tuniak vo vlastnej šťave
Skladom 5 a viac kusov
Skladom 5 a viac kusov
Objednaj teraz a doručíme
v piatok – Pondelok
Nekton Tuniak vo vlastnej šťave - kúsky tuniaka v praktickom balení
Nektón Tuniak vo vlastnej šťave sú kúsky tuniaka uloveného v mori pri sieťovom love. Tuniak je prirodzene bohatý na bielkoviny s nízkym obsahom sacharidov aj tukov. Vďaka praktickému baleniu si toto rybie mäso môžeš vychutnať aj na cestách. S kúskom kvalitného pečiva je tuniak vo vlastnej šťave rýchly a chutný obed na cesty či výlety.
Nekton Tuniak vo vlastnej šťave v bodoch:
- kúsky tuniaka
- prirodzene bohatý zdroj bielkovín
- praktické balenie
Balenie: 80 g
Balenie: 1000 g
100 g | |
Energetická hodnota | 502 kJ / 120 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 27 g |
Soľ | 2,5 g |
100 g | |
Energetická hodnota | 438 kJ / 103 kcal |
Tuky | 0,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,11 g |
- z toho mononenasýtené mastné kyseliny | 0,15 g |
- z toho polynenasýtené mastné kyseliny | 0,10 g |
Sacharidy | 0,9 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 24 g |
Soľ | 1,2 g |
Ingrediencie
Tuniak pruhovaný - kúsky ( Katsuwonus pelamis ), pitná voda, jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú zvýraznené tučne v zložení produktu.
Ingrediencie
Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares) - celý 70%, pitná voda, jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú zvýraznené tučne v zložení produktu.
Upozornenie:
- Potravina.
- Skladujte a uchovávajte pri teplote + 2 ° C do + 28 ° C.
- Po otvorení uchovávajte pri teplote do + 6 ° C a spotrebujte do 24 hodín.
- Upozornenie pre alergikov: Alergény sú zvýraznené tučne v zložení produktu.
Obľúbené alternatívy
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Dotazy
4
zodpovedané otázky
Monika
pred 4 rokmi
Můžu se zeptat, jak dlouho vydrží po otevření v lednici? 👌
Jitka
pred 4 rokmi
Kdy bude prosím skladem?
Dagmar
pred 4 rokmi
Dobrý den Jitko, tento produkt bude bohužel dostupný až v červnu. Hezký den.