Najtelo Mandľová múka
Mantelová múka - nutrične bohatá múka nielen na pečenie bezlepkových pokrmov
Mandľová múka je jedna z najobľúbenejších múk na bezlepkové pečenie vyrábaná z lúpaných mandlí. Mandle sú jednou z nutrične veľmi zaujímavých potravín bohaté na nenasýtené tuky, ktoré majú pre zvýšenie HDL a zníženie LDL cholesterolu v strave prevládať.
Túto jedinečnú múku je možné použiť na pečenie, varenie, prípravu krémov, zahusťovanie, a to buď samostatne, alebo v zmesi s inými múkami.
Najtelo Mandľová múka v bodoch:
- prirodzene bezlepková múka
- z lúpaných (blanšírovaných) mandlí
- vysoký obsah zdravých tukov, rastlinných bielkovín a vlákniny
- na pečenie, varenie, prípravu krémov aj zahusťovanie
Balenie: 500 g
100 g | |
Energetická hodnota | 2642 kJ / 631 kcal |
Tuky | 52 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 19,2 g |
- z toho cukry | 4,8 g |
Vláknina | 10 g |
Bielkoviny | 18,3 g |
Soľ | 0,03 g |
Ingrediencie
100% mandľová múka.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy orieškov, arašidov, sezamu, oxidu siričitého a siričitanov.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v chlade, suchu a tme.
Obľúbené alternatívy
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Recenzie
4,7
3 hodnotenia