Existuje toľko skvelých variantov overnight oats, ale nás ešte neprestali baviť a prinášame ďalšie! Spojenie malín a bielej čokolády je doslova nebíčko v papuľke! V tomto variante overnight oats sa nachádza aj skrytá surovina, ktorá má blahodarné účinky na naše kosti, vlasy, svaly a pleť. Áno, je to kolagén, ktorý do kaše schováte, a pritom narobí toľko dobroty.
Viac o kolagéne si môžete prečítať tu: Užívanie kolagénu na zlepšenie pleti a kĺbov – má zmysel?
1 porce obsahuje
- 412 kcal
- 46 g sacharidov
- 22 g tukov
- 35,7 g bielkovín
Na 1 porciu
- 30 g ovsených vločiek
- 10 g Vilgain kolagénu
- 15 g Grass Fed Whey Proteinu
- 1 lyžica gréckeho jogurtu
- 1 čajová lyžička čakankového sirupu
- 1 lyžica malinového džemu
- mlieko
- lyofilizované maliny
- 20 g čokopecičiek z bielej čokolády
- mlieko
- 1 čajová lyžička gréckeho jogurtu
- 1 čajová lyžička malinového džemu
Postup
-
V sklenenej dóze zmiešame ovsené vločky s 2 odmerkami kolagénu a vanilkovým proteínom. -
Pridáme grécky jogurt, trochu mlieka, čakankový sirup, malinový džem a rozdrobené lyofilizované maliny. Všetko spoločne premiešame.
-
Čokopecičky zalejeme trochou mlieka a necháme rozpustiť na miernom plameni.
-
Rozpustenú čokoládu zmiešame s gréckym jogurtom a vzniknutý krém natrieme na ovsené vločky.
-
Navrch pridáme kopčeky džemu a lyžičkou vytvoríme mozaiku. Nakoniec ozdobíme lyofilizovanými malinami a dáme aspoň na 2 hodiny odležať do chladničky.
-
Dobrú chuť a dobré ráno! :)