Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

Michaela
Michaela Dobiášová
10 min.
46 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

Klasických ovsených už bolo všade dosť. Táto kaša stojí na základe z cícera! No nieže sa zľaknete a zatvoríte kartu! Zachovajte pokoj a čítajte ďalej.

Výhodou cícera je jeho neutrálna chuť a krémová konzistencia. Preto na ňom môžete postaviť aj výborný sladký dezert. Cícer je navyše skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a komplexných sacharidov.

My sme ho pre tentoraz skombinovali tak, aby chutil ako cesto na sušienky alebo slávne americké „cookie dough“.

1 porcia obsahuje 1 pohár

  • 268 kcal
  • 28 g sacharidov
  • 10 g tukov
  • 22 g bielkovín

Na 2 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

    Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

    Postup je jednoduchý. Do mixéra hodíme najskôr len cícer, ktorý rozmixujeme čo najviac dohladka.

    Následne do mixéra prisypeme ovsené vločky, proteín, škoricu, vanilku, soľ... Zalejeme kefírom a mixujeme ďalej.

    Výsledkom by mala byť jemná krémová kaša, do ktorej nakoniec vmiešame arašidové maslo a kúsky čokolády.

  2. Cookie dough kaša je skvelá aj na druhý a tretí deň. Pri uskladnení v pohári si ju navyše môžete vziať všade so sebou.

    Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

    Kaša alá „cookie dough“ s tajnou ingredienciou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
46 Páči sa mi Uložiť recept