Pohánková kaša bez varenia

Michaela Šupáková
Michaela Šupáková
10 min.
20 Páči sa mi Komentáre
1
Uložiť recept
Pohánková kaša bez varenia

Pokiaľ patríte medzi milovníkov pohánky, skúste si ju pripraviť nasladko. A ak práve nie ste jej fanúšik, určite jej dajte šancu. Pohánku stačí len večer namočiť a ráno si už môžete vychutnávať skvelú kašu.

1 porcia obsahuje 1 miska kaše

  • 404 kcal
  • 45 g sacharidů
  • 14 g tuků
  • 22 g bílkovin

Na 2 porcie

  • 100 g pohánky
  • 50 g kešu orechov
  • 30 g proteínu v príchuti škoricovej rolky
  • 100 ml mlieka
  • špetka himalájskej soli

Postup

  1. Pohánku dáme spoločne s kešu orechmi do misky, zalejeme vodou a necháme namáčať najlepšie cez noc. Pohánková kaša bez varenia

  2. Ráno vodu zlejeme, všetko prepláchneme a vsypeme do mixéra. Pridáme proteín, štipku soli, mlieko a všetko rozmixujeme dohladka. V prípade potreby pridáme ešte trochu mlieka alebo vody.

  3. Hotovú kašu naservírujeme do misiek a ozdobíme podľa fantázie.

    Dobrú chuť. Pohánková kaša bez varenia

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
20 Páči sa mi Uložiť recept