Pokiaľ patríte medzi milovníkov pohánky, skúste si ju pripraviť nasladko. A ak práve nie ste jej fanúšik, určite jej dajte šancu. Pohánku stačí len večer namočiť a ráno si už môžete vychutnávať skvelú kašu.
1 porcia obsahuje
- 404 kcal
- 45 g sacharidov
- 14 g tukov
- 22 g bielkovín
Na 2 porcie
- 100 g pohánky
- 50 g kešu orechov
- 30 g Vilgain proteínu škoricová rolka
- 100 ml mlieka
- štipka himalájskej soli
Postup
-
Pohánku dáme spoločne s kešu orechmi do misky, zalejeme vodou a necháme namáčať najlepšie cez noc.
-
Ráno vodu zlejeme, všetko prepláchneme a vsypeme do mixéra. Pridáme proteín, štipku soli, mlieko a všetko rozmixujeme dohladka. V prípade potreby pridáme ešte trochu mlieka alebo vody.
-
Hotovú kašu naservírujeme do misiek a ozdobíme podľa fantázie.
Dobrú chuť.