KoRo Mandľové maslo – Biely krém
Koro Mandľové maslo - 100% mandľové maslo bez pridaného cukru a soli
Koro Mandľové maslo sa vyrába hneď v troch skvelých variantoch – bielej, hnedej a chrumkavej. Otázka znie, aký je v nich rozdiel? Je to vlastne celkom jednoduché: u hnedého (tiež tmavého) mandľového masla sa nelúpané mandľové jadrá opražia a spracujú na krémovú pastu. To dáva hnedému mandľovému maslu výraznú, orieškovo‑mandľovú chuť. Pre biele mandľové maslo sa spracovávajú olúpané, blanšírované mandľové jadrá. Tým získa biela mandľová pasta mierne sladkastú chuť. No a do tretice tu máme variant s poriadnymi chrumkavými kúskami, ktoré sa skladá zo 100% mandlí, z ktorých väčšina je blanšírovaná a spracovaná na krémové pyré, zatiaľ čo menšia časť je pred pridaním do pohára jemne nasekaná a opražená.
Naozaj sa nemôžeme rozhodnúť, ktorý z týchto variantov je lahodnejší. Orechové maslo je skvelá nátierka. Či už teplé alebo studené, sladké alebo slané, je tiež vynikajúci na dochutenie a zjemnenie omáčok, dipov a zeleninových pokrmov. Skvele sa hodí aj do koktailov alebo na pečenie. A čo by to bolo za ovsenú kašu bez lyžičky mandľového masla ako polevy?
Koro Mandľové maslo v bodoch:
- vyrobené zo 100% mandľových jadier
- bez pridaného cukru alebo soli
- intenzívna a jedinečná chuť
- lahodné a krémové
- všestranné použitie – ako poleva na sladké pokrmy alebo na zjemnenie slaných jedál
100 g | |
Energetická hodnota | 2619 kJ / 626 kcal |
Tuky | 53 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 9,7 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Vláknina | 12 g |
Bielkoviny | 22 g |
Soľ | 0 g |
Ingrediencie
100 % mandlí.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy lieskových orechov, kešu a pistácií.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte pri izbovej teplote.
- Po otvorení uchovávajte na chladnom mieste.
- Prípadný usadený olej zamiešajte.