Mandľové maslá

Produktov: 8
Radenie
:
Predvolené
Vybrať variantu
Vilgain Mandľové maslo BIO
Vilgain Mandľové maslo BIO ⁠–⁠ 100% mandľové maslo bez pridaného cukru, soli a ďalších aditív
Jemné mandle
513
od 8,99 €
(od 2,30 € / 100 g)
Vilgain Mandlové maslo BIO
Vilgain Mandlové maslo BIO ⁠–⁠ 100 % prírodné maslo s extra krémovou textúrou, z orechov pražených horúcim vzduchom, bez aditív a GMO, ideálne do kaší či palaciniek
Smooth 250 g
53
7,99 €
(3,20 € / 100 g)
Vybrať variantu
LifeLike Mandľový krém
Výhodná cena
LifeLike Mandľový krém
300 g
2 príchute
245
6,89 €
(2,30 € / 100 g)
Šufan Kokosovo-mandľové maslo
Šufan Kokosovo-mandľové maslo
300 g
56
9,69 €
(3,23 € / 100 g)
LifeLike Mandľový krém
LifeLike Mandľový krém
Jemné mandle 1 000 g
245
18,19 €
(1,82 € / 100 g)
Šufan Mandľové maslo 100%
Výhodná cena
Šufan Mandľové maslo 100%
330 g
36
9,89 €
(3 € / 100 g)
Šufan Mandľové maslo z lúpaných mandlí
Šufan Mandľové maslo z lúpaných mandlí
330 g
29
10,99 €
(3,33 € / 100 g)
Vilgain Mandľové maslo
Očakávame za 5 dní
Vilgain Mandľové maslo ⁠–⁠ 100 % z blanširovaných mandlí, zamatovo jemná konzistencia, plné vitamínov, minerálnych látok a vlákniny
Jemné mandle 1 000 g
52

100% mandľové maslá

Mandľové maslá sa vyznačujú jemne horkastou chuťou a radia sa medzi najpopulárnejšie orechové maslá. Vyrábajú sa z pražených mandlí, bez pridaného cukru, soli alebo oleja. Ešte plnšiu mandľovú chuť si môžeš vychutnať vďaka mandľovému maslu z aktivovaných orechov.

Zloženie mandľového masla

Mandľové maslá sa vyrábajú z lúpaných či nelúpaných mandlí. Maslá z lúpaných blanšírovaných mandlí sú krémovejšie a výrazne sladšie ako maslo z nelúpaných mandlí. Maslo z nelúpaných mandlí je naopak bohatšie na antioxidanty. Všeobecne o 100% mandľových maslách platí, že:

  • obsahujú cca 21 g bielkovín,
  • majú vyšší obsah sacharidov,
  • sú dobrým zdrojom vlákninyvitamínu E,

Použitie mandľového masla

Mandľové maslo sa výborne hodí na dochutenie kaší, smoothies, palaciniek či proteínových nápojov. Je aj skvelou prísadou do dezertov či omáčok. Maslo z blanšírovaných mandlí môže slúžiť aj na výrobu marcipánu - stačí pridať cukor a vodu (prípadne vaječné bielky).

Zobraziť viac Zobraziť menej