Wolfberry Tapioka perly
Wolfberry Tapioka perly - perličky na výrobu pudingu a zahusťovanie
Tapiokové perličky sa vyrábajú z bielej dužiny hľúz manioku jedlého. Najrozšírenejšie sú perličky s veľkosťou 2‑4 mm. Tapioka perly majú v bezlepkovej kuchyni široké využitie od zvláčnenia cesta a zahusťovania až po výrobu dezertov a pudingov, spestrenie nápojov a čajov. Môžete ich tiež použiť namiesto ryže.
Tapioka je zdrojom komplexných sacharidov s nízkym obsahom cholesterolu a bez obsahu tuku. Neobsahuje lepok a môže byť preto súčasťou bezlepkovej diéty. Produkty z tapioky sú pomerne kalorické, ale nasýtia na dlhšiu dobu a v kombinácii s kokosovým mliekom nezaťažia trávenie.
Wolfberry Tapioca perly v bodoch:
- perličky z bielej dužiny hľúz manioku jedlého
- bezlepková surovina
- vhodné na zvláčnenie cesta a zahusťovanie
- ľahká príprava pudingov a dezertov
- zdroj komplexných sacharidov
- bez obsahu tuku
Ingrediencie
Škrob z kríka Manioku 100%.
Krajina pôvodu: Thajsko.
Kalorické tabuľky
Balenie: 100 g,500 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1485 kJ / 350 kcal |
tuky | 0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
sacharidy | 86 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
vláknina | 0,9 g |
bielkoviny | 0,5 g |
soľ | 0,1 g |
Balenie: 500 g
Balenie: 100 g
Odporúčania výrobcu:
- Tapioca perly majú v zdravej bezlepkovej kuchyni široké využitie od zvláčnenie cesta, alebo ako zahusťovadlo do polievok (na spôsob chrumiek alebo kvapkania Zavarko), alebo ako poleva na ovocné koláče (náhrada želatíny).
- Vhodné ik výrobe dezertov, pudingov a spestrenie nápojov a čajov.
- Príprava pudingu: 100 g perál prepláchnite, zalejte 300 ml vody a nechajte napučať. Potom pridajte 300 ml mlieka, oslaďte a za stáleho miešania varte na miernom plameni do zhustnutia.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu.