Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO ⁠–⁠ na prípravu domácej špaldovej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska

Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO ⁠–⁠ na prípravu domácej špaldovej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska

Extra nadýchané špaldové pizza cesto priamo z Talianska

Nie je nad vôňu čerstvo upečenej pizze rovno z rúry. Preto sme rozšírili našu Vilgain Pizza Base rodinu o ďalšieho člena. Vďaka novej receptúre je cesto hrubšie a sýtejšie, takže ak sa vyžívaš v plnších pizzách amerického typu s chrumkavými okrajmi,
je táto verzia presne pre teba.

Rýchla príprava
do 10 minút aj s pečením

Príprava vyváženej večere snáď nemôže byť jednoduchšia. Na cesto pridaj ingrediencie podľa chuti a všetko zapeč na 220 °C 7 - 8 minút.

Rozbalíš obal

Pridáš čo chceš

- 3 min -

Pečieš v rúre na 220 °C

- 7 min -

Máš hotovo

- 10 min -

Špeciálna receptúra s ultra čistým a jednoduchým zložením

Základ tvorí iba niekoľko výberových prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.

Extra panenský
olivový olej
Pre lepšiu chuť a príjemnú vláčnosť cesta

Zmes celozrnná
a jemnej pšeničnej múky

Zaisťujú autentickú chuť a štruktúru

Droždie so špaldovým
kváskom

Nakypri cesto, čím zaistí vzdušnejšiu a mäkšiu textúru

Super mäkká s jemným chrumknutím na okraji

Pri výrobe kladieme maximálny dôraz na výber druhov múky, ktoré musia zaistiť dobré kysnutie cesta, chrumkavosť a chuť. Výsledok je tak extra mäkký, okraje príjemne chrumkavé a šírka cesta znesie aj nemalú porciu ingrediencií podľa tvojho gusta.

V čom sa špalda líši od pšenice?

Neexistuje žiadne priame tvrdenie, ktoré by hovorilo, že je špalda o toľko lepšia ako pšenica. Obe tieto obilniny majú svoje unikátne vlastnostiponúkajú rôzne benefity.

Z hľadiska makro aj mikronutrientov sa považuje za bohatšie

Pre časť populácie je ľahšie stráviteľná

Má charakteristickú orechovú a mierne sladkastú chuť

Menej náročné pestovanie vedie k udržateľnejšiemu poľnohospodárstvu

Ideálne ingrediencie pre pestrý a vyvážený jedálniček

Zobraziť ďalších 3

Porovnaj si Vilgain základy na pizzu

Vilgain Cesto na pizzu Vilgain Cesto na pizzu grande Vilgain Pizza Crust Vilgain Bezlepkové cesto na pizzu
Veľkosť
Veľkosť
Veľkosť
Veľkosť
Priemer 25cm Priemer 32 cm Priemer 30 cm Priemer 30 cm
Štruktúra
Štruktúra
Štruktúra
Štruktúra
Tenšia a chrumkavá Viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu Viac nadýchaná, mäkká textúra s jemným chrumkaním na okrajoch Tenšia a chrumkavá
Použitá múka
Použitá múka
Použitá múka
Použitá múka
Pšeničná a semolínová Pšeničná, sójová a ryžová Celozrnná špaldová a jemná špaldová Bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná
Doba kysnutia
Doba kysnutia
Doba kysnutia
Doba kysnutia
Štandardná doba kysnutia Dlhé pomalé kysnutie Dlhé pomalé kysnutie Dlhé pomalé kysnutie
Spracovanie
Spracovanie
Spracovanie
Spracovanie
Strojové Ručné Strojové Ručné
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
Elektrická pec Pec na drevo Elektrická pec Elektrická pec
Kúpiť Kúpiť Kúpiť Kúpiť
Balenie: 300 g (2 x 150 g)
100 g
150 g (1 plátok)
Energetická hodnota
1069 kJ / 251 kcal 1604 kJ / 377 kcal
Tuky
3,9 g 5,9 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
0,5 g 0,8 g
Sacharidy
44 g 66 g
 - z toho cukry
0,5 g 0,8 g
Vláknina
6,5 g 9,8 g
Bielkoviny
9,5 g 14,3 g
Soľ
1,30 g 1,95 g

Ingrediencie

Celozrnná špaldová múka* 30 %, špaldová múka* 30 %, voda, droždie, extra panenský olivový olej* 1,3 %, soľ, špaldový kvások*.

*z ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a horčice.

Odporúčanie výrobcu

  • Predhrejte rúru na 220 °C.
  • Pečte na papieri na pečenie po dobu 7 - 8 minút.
  • Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúry a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balené v ochrannej atmosfére.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

BBQ špaldová pizza s kuraťom

BBQ špaldová pizza s kuraťom

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
23 hodnotení

Za mě chutnější než klasická varianta.

chuťově skvělé těsto

Skvělá a rychlá večeře. Více zasytí než klasické těsto od Aktinu.

výborné, chutné, chrumkavé (:

1
zodpovedaný otázku
Dobrý den, toto těsto je nová náhrada a tohle staré už nebude k prodeji? https://aktin.cz/vilgain-spaldove-testo-na-pizzu-bio Chuťově mi tohle americké oproti tomu starému nechutná :(