Vilgain Saccharomyces Boulardii – kvasinkové probiotikum, ideálne na cestovanie a pri braní antibiotík, odolné proti žalúdočným šťavám, teplotne stabilné
Vilgain Saccharomyces Boulardii – kvasinkové probiotikum, ideálne na cestovanie a pri braní antibiotík, odolné proti žalúdočným šťavám, teplotne stabilné
Cestovateľské probiotikum
pre silný mikrobióm
Probiotiká sú definované ako látky podporujúce správnu funkciu mikrobiomu, preto tiež nemusia byť probiotiká nutne bakteriálne kultúry. Saccharomyces Boulardii je čisto kvasinkové probiotikum, ktoré je oproti baktériám teplotne stabilnejšie a lepšie odoláva žalúdočným šťavám.
Jediný druh kvasinky prosperujúcej v ľudskom tele ✅
Saccharomyces Boulardii je jediná známa kvasinka s probiotickými účinkami [1] ktorá rastie v 37 ° C - teda prirodzenom prostredí ľudského organizmu [2]. Napríklad pivo, droždie a ďalšie zdroje kvasiniek prežívajú v prostredí okolo 30 °C, aj preto v našom tele nepôsobia probiotickými vlastnosťami.
100 % efektivita
pri užívaní antibiotík
Na rozdiel od bežných probiotík na báze baktérií mliečneho kvasenia, ktoré pri kontakte s antibiotikami v tele umierajú, Saccharomyces Boulardii žiadne negatívne reakcie na antibiotiká nemá a dokonca sa pýši vysokou odolnosťou na žalúdočné šťavy [3], vďaka jeho prirodzenej kvasinkovej forme.
Kedy ešte môžeš
kvasinkové probiotiká využiť?
Najvyššia možná ochrana
pred vonkajšími vplyvmi
Kvasinky sú živé organizmy, ktoré môžu postupne degradovať pôsobením prístupu kyslíka (oxidácia) a vzdušnej vlhkosti (vlhnutia). Z toho dôvodu sme pri vývoji zvolili možnosť balenia do blistrov, ktoré chránia každú kapsulu oddelene pred pôsobením vonkajších vplyvov.
Ako užívať probiotiká a ako ich skladovať?
Kvasinkové probiotiká sú živé mikroorganizmy a pri nevhodnom zaobchádzaní môžu prichádzať o svoju kvalitu. Nevystavuj ich preto priamemu slnku ani teplotám nad 25 °C. Z dlhodobého hľadiska odporúčame uchovanie v chladných priestoroch, najlepšie v chladničke.
Vilgain® Saccharomyces Boulardii | Vilgain® Probiotics | Vilgain® Probiotics Complex |
Typ |
Typ |
Typ |
Kvasinkové probiotiká | Bakteriálne probiotiká | Bakteriálne probiotiká |
Počet kmeňov |
Počet kmeňov |
Počet kmeňov |
1 | 7 | 15 |
KTJ* / 1 kapsula |
KTJ* / 1 kapsula |
KTJ* / 1 kapsula |
5 mld | 10 mld | 30 mld |
Prebiotiká / 1 kapsula |
Prebiotiká / 1 kapsula |
Prebiotiká / 1 kapsula |
150 mg inulínu | 200 mg inulínu | 200 mg inulínu |
Odolnosť voči žalúdočným šťavám |
Odolnosť voči žalúdočným šťavám |
Odolnosť voči žalúdočným šťavám |
Vysoká | Stredná | Stredná |
Vplyv antibiotík |
Vplyv antibiotík |
Vplyv antibiotík |
ATB neznižujú početnosť probiotík | ATB znižujú početnosť probiotík | ATB znižujú početnosť probiotík |
Ideálne použitie |
Ideálne použitie |
Ideálne použitie |
Na cestovanie, pri užívaní antibiotík alebo rozhodenom mikrobiome | Každodenné doplňovanie probiotických kultúr | Silnejšia verzia základných Probiotics, po dobraní antibiotík, pri zažívacích ťažkostiach |
Balenie |
Balenie |
Balenie |
Blistre po 30 kapsulách | Dóza s 90 kapsulami | Blistre po 60 kapsulách |
Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť |
*KTJ = kolónie tvoriace jednotky, tj množstvo mikroorganizmov
Dávkovanie: 1 kapsula
Dávok v balení: 30
1 kapsula | |
Saccharomyces boulardii | 5x10^9 KTJ |
Inulín | 150 mg |
*KTJ = kolónie tvoriace jednotky
Ingrediencie
Probiotické kvasnice ( Saccharomyces boulardii ), inulín, protispekavá látka (stearan horečnatý), výťažok z bambusu (oxid kremičitý), celulózová kapsula, guma gellan, oxid zinočnatý.
Odporúčanie výrobcu
- Užívajte 1 kapsulu denne spoločne s jedlom.
Upozornenie
- Výživový doplnok.
- Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.
- Tento produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy.
- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Nie je vhodné pre deti do 3 rokov.
- Pre optimálnu stabilitu produktu odporúčame uchovávať v chladničke.
- Skladujte uzavreté v suchu a mimo priameho slnečného žiarenia pri izbovej teplote.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.