Vilgain Čučoriedky lyofilizované - veľké chrumkavé čučoriedky plné antioxidantov a vlákniny
Vilgain Čučoriedky lyofilizované ti zvládnu vyladiť každé sladké jedlo či dezert ako chuťovo, tak aj náložou vitamínov, ktoré sa vďaka sušeniu mrazom neničia. Zároveň ti zaručíme, že v balení nenájdeš nič iné ako čisté čučoriedky bez akýchkoľvek prísad.
Prudké zmrazenie zachová vôňu, chuť i obsah vitamínov a minerálnych látok
Ako takýto proces lyofilizácie vlastne funguje? Čučoriedky alebo iné ovocie (dokonca aj zelenina) sú vystavené vysokým stupňom mrazu a potom pomaly vysušované vo vákuu, čím sa kompletne zbavia vody. Týmto procesom ovocia získa svoju typickú ľahkosť, zachová si svoju farbu, vôňu aj chuť. Okrem toho je ovocie nabité vitamínmi, ktoré sú zachované ako pri ovocí čerstvého, pretože naň nijako nepôsobí teplo. Čučoriedky sú zdrojom vitamínu K a mangánu. Ďalej v menším množstve obsahujú celý rad ďalších prospešných látok ako je vitamín C a E, vitamíny skupiny B, meď alebo draslík.
Vyšperkovanie kaší, jogurtov, müsli, zdobenie dezertov či náhrada čerstvého ovocia? Toto všetko lyo ovocie zvládne!
Ovocie sušené mrazom môžeš použiť kdekoľvek, kde používaš ovocie čerstvé. Môžeš si s ním nazdobiť a dochutiť kašu, jogurt, müsli s mliekom alebo smoothie. Veľmi obľúbené je aj pre cukrárov, pretože sa s ním dajú jednoducho a efektívne zdobiť dezerty. Lyofilizované čučoriedky majú ešte jednu dokonalú vlastnosť - akonáhle ich namočíš do vody, opäť napučia a získajú svoju pôvodnú veľkosť, štruktúru a budú na nerozoznanie od klasického čerstvého ovocia.
Vilgain Čučoriedky lyofilizované v bodoch:
- kanadské čučoriedky sušené mrazom
- zachovanie farby, vône i chuti
- skvelý zdroj vitamínov a minerálnych látok
- na dochutenie kaší, jogurtu, müsli, či smoothie
- možné použiť ako klasické čerstvé ovocie