Pato Real Basmati ryža
Pato Real Basmati ryža - predpripravená ryža, ktorú stačí iba ohriať
Pato Real Basmati ryža je už pripravená, uvarená a stačí ju len ohriať, vďaka čomu sa skvele hodí pre všetkých, ktorí nemajú čas, alebo prostriedky k tomu uvariť si plnohodnotné jedlo. Ryžu si môžeš ohriať len v mikrovlnke, prípadne na panvici a rovno do nej môžeš zakomponovať svoje obľúbené ingrediencie. Ryža je úplne bez lepku, bez pridaných konzervantov a ochucovadiel, ochutená je len soľou a extra panenským olivovým olejom.
Pato Real Basmati ryža v bodoch:
- predpripravená Basmati ryža
- stačí iba ohriať (v mikrovlnke, na panvici)
- bez lepku, bez konzervantov a dochucovadiel
- ochutená soľou a extra panenským olivovým olejom
Ingrediencie
Voda, ryža Basmati (44%), extra panenský olivový olej, soľ, zahusťovadlo (arabská guma).
Kalorické tabuľky
Dávka: 130 g | ||
Balenie: 2 x 130 g | ||
Dávok v balení: 2 | ||
100 g | 130 g | |
Energetická hodnota | 787 kJ / 186 kcal | 1032 kJ / 242 kcal |
tuky | 3,4 g | 4,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g | 0,8 g |
sacharidy | 34,3 g | 44,6 g |
- z toho cukry | 0,2 g | 0,3 g |
vláknina | 1,8 g | 2,3 g |
bielkoviny | 3,7 g | 4,8 g |
soľ | 0,9 g | 1,1 g |
Balenie: 260 g (2 x 130 g)
Dávkovanie: 130 g
Dávok v balení: 2
Dávkovanie: 130 g
Dávok v balení: 2
odporúčania výrobcu
- 1 dávka = 130 g (1 vrecúško).
- Príprava v mikrovlnnej rúre: Vyberte z kartónu, mierne odlúpnite fóliu a vložte do mikrovlnnej rúry s výkonom zhruba 800 W na 1 minútu. Potom odstráňte fóliu (môže byť horúca) a servírujte.
- Príprava na panvici: Nasypte ryžu na menšie panvicu. Pridajte 30 ml vody. Pomaly ohrievajte a miešajte 2 - 3 minúty. Prípadne môžete pred pridaním ryže na panvici osmažiť ďalšie ingrediencie.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte pri izbovej teplote.
- Po otvorení spotrebovať do 1 dňa.
- Mikrovlnné rúry sa môžu líšiť, upravte dobu ohrievania podľa vašej mikrovlnnej rúry.
- Nepokúšajte sa ohrievať v klasickej teplovzdušnej rúre.
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Recenzie
4,3
10 hodnotení