Nudí ťa klasická ovsená kaša? A čo si z nej pripraviť opečený trhanec s kopou škorice, vanilky a javorového sirupu? K tomu šťavnaté jablká, jogurt s proteínom a mandľové maslo a dokonalé raňajky, ktoré sú navyše za 15 minút hotové, sú na stole! 😍
1 porcia obsahuje
- 568 kcal
- 64 g sacharidov
- 23 g tukov
- 45 g bielkovín
Na 1 porciu
Na základ:
- 1/2 hrnčeka ovsených vločiek
- 1 vajce
- 1/2 banánu
- štipka škorice
- 3 kvapky vanilkového extraktu
- 1 čajová lyžička javorového sirupu
Navrch:
- 1/2 hrnčeka gréckeho jogurtu
- 25 g Vilgain protein blend - vanilka
- 1/2 jablka
- škorica
- 1 lyžica mandľového masla
Postup
-
Najprv roztlač banán a k nemu pridaj ovsené vločky, vajcia, javorový sirup, škoricu a vanilkový extrakt. -
Rozohrej nepriľnavú panvicu na strednom plameni, vlej na ňu ovsenú zmes a zamiešaj ju ako praženicu. Nechaj opekať dozlatista asi 3‑4 minúty a počas toho otáčaj, aby sa ti kúsky ovsenej zmesi nespálili.
-
Potom podávaj s gréckym jogurtom s proteínom, obľúbeným ovocím a mandľovým maslom. Tak dobrú chuť!