Chceš upgrade svojho obľúbeného burrita? Klasickú tortillu vymeň za jej nadýchanú sestru z Talianska, piadinu! A keď už sme pri tom miešaní kultúr, naplň ju mexickou zmesou s kuracím mäsom, fazuľami, kukuricou a avokádom. S touto chutnou záležitosťou nesiahneš vedľa pri príprave rýchleho obedu na cesty alebo večere, keď chceš niečo poriadne nadupané zo surovín, čo máš 100 % doma. 😋🌯
Tak ako, dáš na nás a skúsiš túto verziu? S výsledkom sa nezabudni pochváliť na Instagrame s označením @vilgainrecepty! 🤳🏻
1 porcia obsahuje
- 733 kcal
- 78 g sacharidov
- 31 g tukov
- 41 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 Vilgain Piadina wrap
- 100 g kuracích pŕs vo vlastnej šťave
- 30 g ready to eat fazule
- 30 g kukurice
- 30 g cherry paradajok
- sušený cesnak
- pizza korenie
- mletá paprika
- 3 lyžice paradajkového pyré
- 1/2 avokáda
- 20 g cheddaru
- koriander
- šťava z limetky
- olivový olej v spreji
Postup
-
Na troche oleja orestuj R2E kuracie prsia, pridaj fazuľu, kukuricu, nadrobno nakrájané paradajky, okoreň podľa chuti (použili sme sušený cesnak, pizza korenie a červenú papriku), prilej paradajkové pyré, dobre premiešaj.
-
Zmesou potom naplň piadinu, pridaj nakrájané avokádo, nastrúhaný čedar, pár lístkov čerstvého koriandra, pokvapkaj šťavou z limetky a zroluj.
-
Zabalenú piadinu ešte opeč z oboch strán do zlatista a podávaj! 😋