Malva Horčica kremžská - tradičná česká horčica
Malva Horčica kremžská je tradičná horčica vyrábaná z rozomletých semienok bielej a čiernej horčice. Chuť jej dáva aj vyššie percento cukru. V tuzemsku patrí medzi veľmi obľúbené. Nenájdeš v nej farbivá, chemické konzervanty, ani lepok, teda je vhodná aj pre celiakov. Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, ktoré sú preferenčným zdrojom tukov pre tvoje telo. Výborná je k mäsu a údeninám v akejkoľvek podobe. Tiež sa používa ako ingrediencie do holandskej omáčky, majonézy, marinád a barbecue omáčok.
Malva Horčica kremžská v bodoch:
- z rozomletých semienok bielej a čiernej horčice
- obsahuje nenasýtené mastné kyseliny
- výborná k mäsu a údeninám
- bez chemických konzervantov
- bez lepku