Grizly Biela čokoláda 29 %
Grizly Biela čokoláda 29 % - kvalitná biela čokoláda s 29 % obsahom kakaového masla vo forme kôstok
Bielu čokoládu vo forme kôstok využiješ obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Obsahuje vysoké percento kakaového masla (29 %). Ten je úplne výnimočným rastlinným tukom vylisovaným z kakaových bôbov, ktorý na rozdiel od ostatných rastlinných tukov nežlkne. Zároveň obsahuje veľké množstvo antioxidantov, minerálnych látok a zdravých tukov, ktoré predstavujú kvalitný zdroj rýchlej energie.
Pri pečení nemôžu kôstky z bielej čokolády chýbať v chocolate chip cookies, obzvlášť lahodné sa ti ich podarí upiecť v kombinácii so kôstkami z horkej čokolády. Sú skvelé do cesta aj na dozdobenie palaciniek a lievancov. Výborne chutia v muffinoch, nesklamú pri príprave fondue a využiješ ich na čokoládové polevy všetkého druhu. Malú hrsť môžeš pridať do müsli alebo rannej kaše, kde sa lahodne roztečú. Nehovoriac o tom, že ich jemnú sladkú chuť oceníš, keď si kôstky dopraješ len tak samotné alebo v orieškovo‑ovocnej zmesi.
Grizly Biela čokoláda 29 % v bodoch:
- kvalitná biela čokoláda
- bohatá na antioxidanty a minerálne látky
- rýchly zdroj energie
- do kaší, pečenia, palaciniek či lievancov
100 g | |
Energetická hodnota | 2319 kJ / 555 kcal |
Tuky | 33,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 20,6 g |
Sacharidy | 60,1 g |
- z toho cukry | 60,1 g |
Bielkoviny | 4,2 g |
Soľ | 0,28 g |
Ingrediencie
Cukor, kakaové maslo (podiel kakaa 29 %), sušené mlieko plnotučné, sušená srvátka, emulgátory: sójový lecitín, E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy arašidov, iných škrupinových plodov, sezamu a siričitanov.
Upozornenie
- Potravina, s cukrom.
- Skladujte v chlade, suchu a tme.