GRIG Cvrčky v čokoláde
GRIG Cvrčky v čokoláde
GRIG Cvrčky v čokoláde - chrumkavý snack z udržateľného zdroja bielkovín
Grig cvrčky v čokoláde sú zmesou lahodných a výživných pochúťok, ktoré ti prináša jedinečný chuťový zážitok. Tieto sladké verzie s obľúbenými príchuťami slaného karamelu alebo kakaa sú pripravené potešiť tvoje chuťové poháriky a zároveň zásobiť potrebnými živinami.
GRIG Cvrčky v čokoláde v bodoch:
- obsahujú široké spektrum živín, vitamínov a aminokyselín
- vysoký obsah kvalitných bielkovín
- ideálny sladký snack pre deti i dospelých
100 g | 35 g | |
Energetická hodnota | 2275 kJ / 546 kcal | 796 kJ / 191 kcal |
Tuky | 35,1 g | 12,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 23,3 g | 8,2 g |
Sacharidy | 40,5 g | 14,2 g |
- z toho cukry | 38,8 g | 13,6 g |
Vláknina | 1,6 g | 0,6 g |
Bielkoviny | 19,3 g | 6,8 g |
Soľ | 0,38 g | 0,13 g |
100 g | 35 g | |
Energetická hodnota | 2230 kJ / 542 kcal | 781 kJ / 190 kcal |
Tuky | 34 g | 11,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 19,5 g | 6,8 g |
Sacharidy | 41,9 g | 14,7 g |
- z toho cukry | 40,2 g | 14,1 g |
Vláknina | 0,8 g | 0,3 g |
Bielkoviny | 19,4 g | 6,8 g |
Soľ | 0,58 g | 0,20 g |
Ingrediencie
Čokoláda [cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: E322- sójový lecitín, prírodný extrakt z vanilky] 80%, sušené cvrčky domáce ( Acheta domesticus ) 20%.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Konzumácia cvrčkov môže u ľudí alergických na mäkkýše, kôrovce a roztoče vyvolať alergickú reakciu.
Ingrediencie
Čokoláda [kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, mliečny cukor, srvátkový prášok ( mlieko ), sušené odtučnené mlieko, karamelizovaný cukor 2 %, emulgátor: E322- sójový lecitín, prírodná vanilková aróma] 80%, sušený cvrčok domáci (Acheta domestius) 20%.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Konzumácia cvrčkov môže u ľudí alergických na mäkkýše, kôrovce a roztoče vyvolať alergickú reakciu.
Upozornenie
- Potravina, s cukrom.
- Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
- Po otvorení ihneď skonzumujte.
- Konzumácia cvrčkov môže u ľudí alergických na mäkkýše, kôrovce a roztoče vyvolať alergickú reakciu.