Čongrády Luncheon Meat
Čongrády Luncheon Meat - tradičná retro pochúťka
Luncheon je tradičná pochúťka, ktorá v minulosti bola v našich kuchyniach ako doma. Čongrády Luncheon Meat predstavuje lahodnú kombináciu bravčového a hovädzieho mäsa doplnenú čerstvo namletým korením a soľou. Luncheon Meat je kompletne bez lepku, preto je vhodný aj pre celiatikov.
Výrobky Čongrády vychádzajú z rodinnej receptúry, ktorú vytvoril Štefan Čongrády. Ten zúročil svoje skúsenosti z dedinských zabíjačiek a začal vyrábať produkty s vyváženou chuťou a zo skutočného mäsa. Tieto skúsenosti prevzala jeho vnučka s manželom a podľa tejto rodinnej tradície pripravujú poctivé mäsové výrobky z prírodných ingrediencií. Celá výroba prechádza pod ich rukami a tým je tak zaručené kvalitné spracovanie a dosiahnutý ten najlepší možný výsledok. Mäso pochádza len od ošípaných z českého chovu.
Čongrády Luncheon Meat v bodoch:
- spojenie bravčového a hovädzieho mäsa
- retro pokrm avšak so stále skvelou chuťou
- neobsahuje lepok
Ingrediencie
Bravčové mäso min. 70% (CZ), hovädzie mäso min. 17 % (CZ), bravčová masť (CZ), bravčová koža, jedlá soľ.
Kalorické tabuľky
Balenie: 300 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1206 kJ / 290 kcal |
tuky | 25 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,2 g |
sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
bielkoviny | 16 g |
soľ | 1,6 g |
Upozornenie:
- Potravina.
- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Skladujte v suchu pri teplote 5‑30 ° C.
- Po otvorení skladujte v chladničke do 8 ° C a spotrebujte do 2 dní.