České Ghíčko Ghí BIO
České Ghíčko Ghí BIO
České Ghíčko Ghí BIO - prepustené maslo so širokým využitím
Ghí je bezvodý tuk získaný z masla. Vyrába sa pomalým prepúšťaním klasického masla vo vodnom kúpeli, čím sa z tuku odstráni voda a ďalšie látky vrátane mliečnych bielkovín. Tradične sa označuje termínom topené/prepustené maslo a je typické svojou príjemnou vôňou a chuťou. Vďaka absencii mliečnych bielkovín je ghí vhodné pre ľudí s intoleranciou laktózy a kazeínu.
Prepustené maslo sa neprepaľuje (bod prepaľovania 250°C oproti maslu 150°C), nie je nutné ho chladiť a má dlhú trvanlivosť po dobu mnohých mesiacov. Bio Ghí je vyrábané v tej najvyššej kvalite, a to z mlieka kráv, ktoré sú chované v ekologickom poľnohospodárstve. Teda maslo neobsahuje antibiotiká ani hormóny, naopak je bohaté na vitamíny a minerálne látky.
České Ghíčko Ghí BIO v bodoch:
- prepustené maslo
- neobsahuje mliečne bielkoviny
- široké využitie nielen v kuchyni
- tuky sa pri varení neprepaľujú
- dlhodobá trvanlivosť
- vhodné pre jedincov s intoleranciou laktózy
- BIO kvalita
Ingrediencie
Bio bezvodý maslový tuk (min. 99%).
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 3677 kJ / 878 kcal |
Tuky | 99,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 70 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Udržujte pri teplotách do 25 ° C.
- Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.
- Prípadná zmena konzistencie výrobku nie je na závadu.