Amylon BIO Ryžový Puding ⁠–⁠ 40 g

Amylon BIO Ryžový Puding ⁠–⁠ 40 g

Amylon BIO Ryžový puding - zmes na prípravu dezertu

Pudingy sú špecialita firmy Amylon. Ryžový puding nie je výnimkou - opäť boli použité len tie najnutnejšie suroviny, a to rovno v bio kvalite. Ako už u Amylonu býva zvykom, nenájdeme v zložení žiadne stabilizátory, konzervanty či iné umelé látky. Obsahuje mrazom sušené ovocie, teda také, ktoré si aj po usušení udrží vysoký obsah mikroživín. Navyše si ho s kľudom môžu vychutnať aj celiatici

Amylon BIO Ryžový puding v bodoch:

  • bez farbív a aróm
  • s obsahom lyofilizovaného ovocia
  • bez pridaného cukru
  • bezlepková potravina
Balenie: 40 g
Balenie: 40 g
Balenie: 40 g

Hodnoty na pripravený výrobok podľa návodu s mliekom (1,5 % tuku) a cukrom:

100 g 40 g
Energetická hodnota 338 kJ / 80 kcal 135 kJ / 32 kcal
Tuky 1,3 g 0,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g 0,4 g
Sacharidy 14 g 5,6 g
- z toho cukry 8 g 3,2 g
Bielkoviny 3 g 1,2 g
Soľ 0,09 g 0,04 g

Hodnoty na samostatnú sypkú zmes:

100 g 40 g
Energetická hodnota 1474 kJ / 347 kcal 590 kJ / 139 kcal
Tuky 0,1 g 0,04 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5 g <0,2 g
Sacharidy 86 g 34,4 g
- z toho cukry 1,6 g 0,6 g
Bielkoviny 0,7 g 0,3 g
Soľ 0 g 0 g

Ingrediencie

BIO ryžový škrob 95,6%, BIO sušená tekvica 3,6%, prírodná aróma .

Hodnoty na pripravený výrobok podľa návodu s mliekom (1,5 % tuku) a cukrom:

100 g 40 g
Energetická hodnota 338 kJ / 80 kcal 135 kJ / 32 kcal
Tuky 1,4 g 0,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g 0,4 g
Sacharidy 14 g 5,6 g
- z toho cukry 8 g 3,2 g
Bielkoviny 3 g 1,2 g
Soľ 0,09 g 0,04 g

Hodnoty na samostatnú sypkú zmes:

100 g 40 g
Energetická hodnota 1469 kJ / 346 kcal 588 kJ / 138 kcal
Tuky 0,2 g 0,08 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5 g <0,2 g
Sacharidy 84 g 33,6 g
- z toho cukry 1,8 g 0,7 g
Bielkoviny 1,3 g 0,5 g
Soľ 0 g 0 g

Ingrediencie

BIO ryžový škrob 89,7%, BIO sušený malinový prášok 4,5%, BIO sušená červená repa, prírodná aróma .

Hodnoty na pripravený výrobok podľa návodu s mliekom (1,5 % tuku) a cukrom:

100 g 40 g
Energetická hodnota 339 kJ / 80 kcal 152 kJ / 32 kcal
Tuky 1,4 g 0,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g 0,4 g
Sacharidy 14 g 5,6 g
- z toho cukry 8 g 3,2 g
Bielkoviny 3 g 1,2 g
Soľ 0,09 g 0,04 g

Hodnoty na samostatnú sypkú zmes:

100 g 40 g
Energetická hodnota 1489 kJ / 351 kcal 596 kJ / 140 kcal
Tuky <0,5 g <0,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g <0,04 g
Sacharidy 85 g 34 g
- z toho cukry 1,7 g 0,7 g
Bielkoviny 0,8 g 0,3 g
Soľ 0 g 0 g

Ingrediencie

BIO ryžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO škorica mletá (3 %).

Odporúčania výrobcu:

  • Príprava: Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby. Pridáme 1 lyžicu cukru (cca 20 g) a zohrievame k varu. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty.
  • Tip: Puding možno uvariť aj s náhradami mlieka ako je ovsený či sójový nápoj.
  • Hotový puding je určený na rýchlu spotrebu.

Upozornenie:

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu a chlade, mimo dosahu slnečného žiarenia.
  • CZ-BIO-001.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Súvisiace produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní tiež nakúpili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________