Amylon celozrnné cesto na pizzu BIO
Amylon celozrnné cesto na pizzu BIO
Ingrediencie
BIO pšeničná múka celozrnná (97 %), kypriace látky (vinany draselné, uhličitany sodné), morská jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy vajec. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Amylon BIO Celozrnné cesto na pizzu - sypká zmes na prípravu pizze
Sypká zmes na prípravu celozrnnej pochúťky. Stačí pridať iba vodu a cesto na pizzu je behom 15 minút hotové. Česká spoločnosť Amylon používa pri výrobe svojich produktov BIO suroviny najvyššej kvality.
Amylon BIO Celozrnné cesto na pizzu v bodoch:
- jednoduchá a rýchla príprava
- hotové za 15 minút
- pridáte iba vodu
- suroviny najvyšších kvalít
Balenie: 250 g
Balenie: 250 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1584 kJ / 375 kcal |
tuky | 1,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g |
sacharidy | 71 g |
- z toho cukry | 0,4 g |
bielkoviny | 13 g |
soľ | 1,82 g |
Ingrediencie
BIO pšeničná múka celozrnná (97 %), kypriace látky (vinany draselné, uhličitany sodné), morská jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy vajec. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Odporúčania výrobcu:
- Príprava:
- Obsah vrecka vsypeme do misy, pridáme 150 ml studenej vody a spracujeme cesto, ktoré necháme do 5 minút odležať.
- Cesto vložíme na vymastený plech alebo plech vyložený papierom na pečenie.
- Pomoučněnýma rukami cesto vytvarujeme.
- Plníme podľa chuti paradajkovú Passatu, šunkou, šampiňónmi, zeleninou, syrom atď. - podľa chuti.
- Pečieme v rúre predhriatej na 180 ° C cca 15‑25 minút.
- Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou.
Upozornenie:
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- SK‑BIO‑001.
Obľúbené alternatívy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________