Wolfberry Kokosová múka BIO

Wolfberry Kokosová múka BIO

Wolfberry kokosová múka BIO - odtučnená bio múka pre vegetariánov, vegánov i Paleo priaznivcov

Wolfberry kokosová múka je bez lepku, vhodná pre celiakov i Paleo diétu. Vďaka vysokému obsahu bielkovín ju ocenia aj vegáni a vegetariáni. Odtučnená v BIO kvalite.
Wolfberry kokosová múka sa vyrába z kokosovej kopry, ktorá sa po vysušení a vylisovaní oleja rozomelie na jemný prášok. Kokosová múka je výnimočná tým, že obsahuje 39% vlákniny a 19% bielkovín. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiakov.

V niektorých receptoch, napríklad na palacinky, zákusky alebo vianočné cukrovinky, možno klasickú múku úplne nahradiť kokosovou múkou. Pri príprave takého cesta je vhodné pridať oproti pôvodnému receptu buď jedno vajce navyše, alebo xantánovú gumu. So xantánom sa vám cesto bude menej drobiť a bude lepšie držať tvar. Naviac hotové výrobky zostanú oveľa dlhšie krehké, čerstvé a budú pomalšie vysychať.

Väčšina bezlepkových múk je skoro bez chuti, kokosová múka je však krásne voňavá a dodá naopak všetkým pokrmom zaujímavý "šmrnc". Hoci nie je nijako sladená, stačí použiť menej sladidla ako u bežnej múky, pretože kokos má prirodzene sladkastú chuť. Kokosovú múku môžete miešať so všetkými druhmi bezlepkových, ale aj klasických múk. Pokiaľ ju pridáte do mlieka alebo džúsu, vznikne vám výborný nápoj plný bielkovín a vlákniny.

Wolfberry kokosová múka v bodoch:

  • prirodzene sladkastá a voňavá
  • vhodná ako do sladkých, tak i slaných receptov
  • vhodná pre väčšinu diét i výživových smerov
Balenie: 400 g, 1000 g
100 g
Energetická hodnota 1499 kJ / 358 kcal
tuky 16 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 8 g
sacharidy 17 g
- z toho cukry 8 g
vláknina 39 g
bielkoviny 18 g
soľ 0,14 g

ingrediencie:

Sušená odtučnená mletá kokosová dužina BIO 100%.

Zobraziť viac

Odporúčania výrobcu:

Recept na Paleo tilapia (4 porcie):

  • 2 až 3 lyžice kokosového oleja
  • 3/4 šálky nesladených kokosových chipsov
  • 1/2 šálky kokosové múky
  • morskú soľ podľa chuti
  • 3 vajcia
  • 4 filé tilapia

Na panvici si nechajte rozpáliť kokosový olej asi na 170 ° C. Medzitým na tanieri zmiešajte kokosové čipsy, kokosovú múku a soľ. Do iného taniera rozbite a rozšľahajte vajcia. Filé z tilapia najprv obalujte vo vajciach, potom v pripravenej kokosové zmesi. Nechajte opadať zvyšok kokosu, ktorý sa neprilepil na rybu, potom zmažte filety na rozpálenom oleji z každej strany do zlatista asi 5 - 7 minút.  

Zobraziť viac

Upozornenie:

  • Výrobok obsahuje na 100 g max. 8 g vody.
  • Produkt ekologického poľnohospodárstva v BIO kvalite.
  • Skladujte v suchu a tme.
Zobraziť viac

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Súvisiace produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní tiež nakúpili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________