Vilgain Špaldový základ na pizzu BIO

Vilgain Špaldový základ na pizzu BIO

Vilgain Špaldový základ na pizzu BIO - priprav si lahodnú pizzu z BIO špaldovej múky

Pizze nie je nikdy dosť! Tvoj obľúbený základ na pizzu si teraz môžeš vychutnať aj v BIO špaldovom variante. Rovnako ako pri pôvodnom základe sa môžeš spoľahnúť na kvalitný produkt z prírodných surovín so skvelou štruktúrou a lahodnou chuťou.

Hotovo do 10 minút v rúre alebo na panvici

Stačí pridať obľúbené ingrediencie, zapiecť v rúre po dobu 7-8 minút a môžeš servírovať. Alternatívne môžeš pokojne použiť iba panvičku. Cesto s toppingom stačí na 3-6 minút vložiť na panvicu a prikryť pokrievkou.

Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií

Základ tvorí iba 7 vybraných ingrediencií bez akýchkoľvek umelých konzervantov a dochucovadiel. Taliansky olivový olej dodá lepšiu chuť a spoločne s kváskom sa postará o príjemnú vláčnosť cesta.

Nešľachtená pšenica s výraznejšou chuťou

Zmes špaldovej a celozrnnej špaldovej múky má výraznejšiu chuť a ľahko orieškovú vôňu. Pšenica špalda je nešľachtená a zachováva si prirodzený obsah minerálnych látok a vlákniny.

Vilgain Špaldový základ na pizzu BIO v bodoch:

  • BIO základ na pizzu vyrobený v Taliansku
  • skvelá chuť aj štruktúra vďaka špaldovej múke
  • iba 7 prírodných ingrediencií
  • bez zbytočných aditív
  • pripravené v rúre alebo na panvici do 10 minút
Balenie: 390 g (3 ks)
100 g 130 g (1 plátok)
Energetická hodnota 1163 kJ / 276 kcal 1512 kJ / 359 kcal
Tuky 6,2 g 8,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g 1,2 g
Sacharidy 45 g 58,5 g
- z toho cukry 1,2 g 1,6 g
Vláknina 3,9 g 5,1 g
Bielkoviny 8,1 g 10,5 g
Soľ 1,8 g 2,3 g

Ingrediencie

Špaldová pšeničná múka* (52 %), voda, celozrnná špaldová pšeničná múka* (9 %), extra panenský olivový olej* (5 %), soľ, droždie, prírodná rozmarínová aróma.

*z ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení výrobku. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a horčice.

Poľnohospodárska produkcia EÚ.

Návod na prípravu

  • Predhrejeme rúru na 220 °C.
  • Pečieme na papieri na pečenie po dobu 7-8 minút.
  • Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúry a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2-3 dní.

Expirácia vybranej varianty produktu:

  • Zvyčajná expirácia varianty produktu: 66 dní
  • Minimálna expirácia varianty produktu skladom: 57 dní
  • Minimálna expirácia je uvedená od aktuálneho dátumu.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Súvisiace produkty

  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní tiež nakúpili

  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    ______________
    __________ __________ __________ __________ __________