Vilgain Čokoládové pecky BIO - gurmánsky čokoládový pôžitok bez sójového lecitínu
Čokoládové kúsky so zložením, ktoré nemá obdobu: z kvalitnej BIO horkej čokolády, jemne dochutené lieskovými orechmi alebo kokosovým krémom, bez sójového lecitínu. Vďaka minimálne 51% obsahu kakaovej sušiny zažiješ bohatú a intenzívnu kakaovú chuť. Lieskovorieškový variant, ktorý sme dosladili bezkalorickým erytritolom, sa okrem minima cukru môže chváliť aj vyšším obsahom vlákniny vďaka kokosovej múke.
Na pečenie aj roztopenie
Čokoládové pecky môžeš využiť na ozdobenie kaší, muffinov a muesli. Môžeš ich použiť pri príprave cookies, lievancov a ďalších kulinárskych dobrôt. Rozkúrením potom získaš lahodnú polevu s všestranným využitím.
Vzpruha pre mozog a podpora koncentrácie
Čisté kakao obsiahnuté v našich čoko‑kúskoch je zdrojom cenných flavonoidov, ktoré podporujú sústredenie a pozornosť a sú známe pre svoj antioxidačný účinok.
Vilgain Čokoládové pecky BIO v bodoch:
- pecky z horkej čokolády (min. 51 % kakaovej sušiny)
- s obsahom prémiových ingrediencií
- so všestranným využitím v kuchyni
- bez sóje aj lepku
- vhodné pre vegánov