Via Delicia Srnčia paštéta s portským vínom - poctivá zverinová nátierka s nezameniteľnou chuťou portského vína
V hájenkach a na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálenskom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so sladkým vínom. Dovolili sme si teda vytvoriť hrubo mletú paštétu s prídavkom portského vína, ktoré dodáva paštéte nezameniteľnú chuť.
Skvele chutí na chlebe, ale vychutnať si ju môžeš aj samotnú pokiaľ máš chuť na trochu masové delikatesy.
Via Delicia Srnčia paštéta s portským vínom v bodoch:
- jemná paštéta z viac ako 50 % zveriny
- pripravené na portskom víne
- poctivé srnčie mäso doplnené o bravčový podbradok
- ideálny na chlieb či iné pečivo