Rapunzel Kapary v slanom náleve BIO
Rapunzel Kapary v slanom náleve BIO
Kapary ti osviežia prístup k pečenej pizze, osviežia zeleninové šaláty a dochutia korenené omáčky, cestoviny, obilniny a rybie pokrmy.
Kapary ti osviežia prístup k pečenej pizze, osviežia zeleninové šaláty a dochutia korenené omáčky, cestoviny, obilniny a rybie pokrmy.
Buď ich miluješ, alebo nenávidíš. Asi tak by sa dal popísať nekonečný údel slanej, svetlo zelenej pochúťky zvanej kapary, ktoré si svojou ľahko olivovou chuťou vyslúžili tiež veľmi podobnú povesť.
Puky kaparového kríka sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvijú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom sa zalejú nálevom z vínneho octu a šetrne pasterizujú.
Kapary ti osviežia prístup k pečenej pizzi, osviežia zeleninové šaláty a dochutia korenené omáčky, cestoviny, obilniny a rybie pokrmy. Výborné sú aj samotné na chlebe s maslom alebo v sendviči.