Existuje vôbec zdravá torta bez múky, ktorá je plná bielkovín a zasýti na niekoľko hodín?
Vyskúšaj s nami tento cheesecake s lesným ovocím a bielou čokoládou, ktorý zamiešaš v jednej mise a za chvíľu je na stole.
1 porcia obsahuje
- 171 kcal
- 10 g sacharidov
- 6 g tukov
- 17 g bielkovín
Na 8 porcií
- 2 nízkotučné tvarohy
- 1 polotučný tvaroh
- 4 vajcia
- 2 lyžice javorového sirupu
- 40 g vanilkového pudingu
- 30 g vanilkového vegánskeho proteínu
- 400 g lesného ovocia
- 40 g Vilgain bielej čokolády
- trstinový práškový cukor
Postup
-
Rúru si predhrej na zhruba 175 °C na horúcom vzduchu. -
Vo veľkej mise zmiešaj 2 nízkotučné tvarohy, 1 polotučný, vajcia, javorový sirup a premiešaj. Prisyp pudingový prášok a proteín. Všetko vymiešaj do hladkej konzistencie.
-
Cesto vlej do formy vyloženej papierom na pečenie. Navrch pridaj lesné ovocie podľa výberu (mrazené zbav vody), bielu čokoládu a peč vo vyhriatej rúre 50 minút. Vrch by mal byť zlatistý (skús test špajdľou).
-
Po vychladnutí posyp práškovým cukrom a vychutnávaj.
Dobrú chuť!