Nepečený fit oreo cheesecake z tvarohu a ricotty

Michaela
Michaela Dobiášová
45 min.
42 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Nepečený fit oreo cheesecake z tvarohu a ricotty

Keď do Aktinu pricestovala proteínová verzia slávnych kakaových sušienok plnených lahodným krémom, bolo okamžite jasné, že sa stanú základom pre ešte slávnejší cheesecake. Nenechajte sa zmiasť jeho hriešnym vzhľadom. Aj keď na to nevyzerá, jeden kúsok je nabitý celými 20 g bielkovín. Vyskúšajte ho sami.

1 porcia obsahuje 1 kus torty

  • 355 kcal
  • 25 g sacharidov
  • 17 g tukov
  • 20 g bielkovín

Na 8 porcií

Na korpus:
Na krém:
  • 500 g tvarohu
  • 250 g ricotty
  • 30 g vanilkového proteínu
  • 50 g sušienok s náplňou
  • 1 stužovač šľahačky
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Sušienky rozdrvíme (my sme použili Bodylab Protein O's) na menšie kúsky a zmiešame ich spoločne s vločkami. Roztopíme kokosový olej, pridáme ho k zmesi a vytvoríme cesto. To potom natlačíme na dno tortovej formy s priemerom 20 cm vyložené papierom na pečenie. Dáme stuhnúť do chladničky približne na 30 minút.

  2. Medzitým si pripravíme krém. Tvaroh, ricottu a proteínový prášok spoločne ľahko vymiešame. Želatínu pridáme podľa návodu na obale a do hotového krému nakoniec pridáme ďalšie rozlámané sušienky.

  3. Krém rovnomerne nanesieme na korpus. Ak sme boli poctiví a neujedali sme, pravdepodobne nám ostali ešte nejaké sušienky, ktorými môžeme ozdobiť vrch torty. Hotové dielo dáme chladiť cez noc do chladničky a tešíme sa na ráno. Nepečený fit oreo cheesecake z tvarohu a ricotty

  4. Nakrájame, nafotíme, zazdieľame na Instagram s hashtagom #aktinrecepty. Potom už len zbierame lajky a vychutnávame. Nepečený fit oreo cheesecake z tvarohu a ricottyNepečený fit oreo cheesecake z tvarohu a ricotty

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
42 Páči sa mi Uložiť recept