Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Kristína Močková
Kristína Močková
40 min.
78 Páči sa mi Komentáre
1
Uložiť recept
Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Dnes vám ukážeme tip na jednoduchý obed (nielen) so sebou, ktorý je výživný a plný bielkovín. Zároveň sa s ním vyhnete nudnému stereotypu v podobe kuracích pŕs s ryžou a brokolicou. Ak chcete ešte viac inšpirácie, pozrite sa aj na ďalšie recepty zo série „Fitness obed do krabičky“.

1 porcia obsahuje Cca 350 g

  • 484 kcal
  • 49 g sacharidov
  • 14 g tukov
  • 42 g bielkovín

Na 2 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou V miske si zmiešame arašidové maslo, med, sójovú omáčku, limetkovú šťavu, cesnak, asi 30 ml vody a kukuričný škrob. Všetko spolu premiešame, vylejeme do misky s mäsom a necháme krátko marinovať. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

  2. Medzitým si nakrájame mrkvu na tenké hranolky a na panvici ju s kvapkou oleja osmažíme. Odložíme bokom.

  3. Ryžové rezance si dáme variť podľa návodu na obale.

  4. Na rovnakej panvici, kde sme vyprážali mrkvu, si pripravíme kuracie prsia. Vyprážame asi 7‑10 minút (podľa veľkosti kuracích kúskov).

  5. Podávame s čerstvým koriandrom, posypané nasekanými arašidmi. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
78 Páči sa mi Uložiť recept