Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Kristína Močková
Kristína Močková
40 min.
61 Páči sa mi Komentáre
1
Uložiť recept
Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Dnes vám ukážeme tip na jednoduchý obed (nielen) so sebou, ktorý je výživný a plný bielkovín. Zároveň sa s ním vyhnete nudnému stereotypu v podobe kuracích pŕs s ryžou a brokolicou. Ak chcete ešte viac inšpirácie, pozrite sa aj na ďalšie recepty zo série „Fitness obed do krabičky“.

1 porcia obsahuje Cca 350 g

  • 484 kcal
  • 49 g sacharidov
  • 14 g tukov
  • 42 g bielkovín

Na 2 porcie

Postup

  1. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou V miske si zmiešame arašidové maslo, med, sójovú omáčku, limetkovú šťavu, cesnak, asi 30 ml vody a kukuričný škrob. Všetko spolu premiešame, vylejeme do misky s mäsom a necháme krátko marinovať. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

  2. Medzitým si nakrájame mrkvu na tenké hranolky a na panvici ju s kvapkou oleja osmažíme. Odložíme bokom.

  3. Ryžové rezance si dáme variť podľa návodu na obale.

  4. Na rovnakej panvici, kde sme vyprážali mrkvu, si pripravíme kuracie prsia. Vyprážame asi 7-10 minút (podľa veľkosti kuracích kúskov).

  5. Podávame s čerstvým koriandrom, posypané nasekanými arašidmi. Kuracie prsia s arašidovou omáčkou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
61 Páči sa mi Uložiť recept