Cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou a mozzarellou

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
25 min.
169 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou a mozzarellou

Jednoduché recepty s minimom surovín máme najradšej. A to ešte viac, keď sú všetky chute vyladené do posledného detailu, však? Tento recept je presne taký.

1 porcia obsahuje

  • 335 kcal
  • 40 g sacharidov
  • 12 g tukov
  • 25 g bielkovín

Na 1 porciu

Na cestoviny:
Na ozdobenie:
  • parmazán
  • mozzarella
  • cherry paradajka
  • čerstvá bazalka

Postup

  1. Najskôr si uvaríme cestoviny podľa inštrukcií na obale.

  2. Potom ich premiestnime na panvicu, prilejeme paradajkovú passatu, prisypeme mletú bazalku a premiešame.

  3. Pridáme krémovú ricottu, necháme ju rozpustiť a všetko premiešame. Varíme približne 7 min, v záverečných 2 minútach stiahneme teplotu a zmes opäť dôkladne premiešame.

  4. Potom cestoviny s omáčkou premiestnime na tanier a podávame s mozzarellou, strúhaným parmezánom, opečenými cherry paradajkami a čerstvou bazalkou.

    Dobrú chuť! Cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou a mozzarellou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
169 Páči sa mi Uložiť recept