Iba jedna panvica, pár surovín a niekoľko minút vám stačí na vykúzlenie týchto gnocchi s paradajkovou omáčkou a krémovou mozzarellou. Tak poďme na to!
1 porcia obsahuje
- 542 kcal
- 66 g sacharidov
- 19 g tukov
- 25 g bielkovín
Na 3 porcie
- 500 g gnocchi
- 425 g paradajkového pyré
- 2 lyžice Vilgain vegan sugo con pinoli
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- sušená bazalka
- sušený cesnak
- 2 mozzarelly
- soľ
- čierne korenie
- bazalka
Postup
-
Na olivovom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. -
Keď je cibuľa s cesnakom dozlatista, prilejeme paradajkové pyré a pridáme 2 lyžice paradajkového suga.
-
Omáčku osolíme, okoreníme čiernym korením, pridáme sušenú bazalku, sušený cesnak a nadrobno nasekanú čerstvú bazalku.
-
Povaríme 5 minút.
-
Do omáčky nasypeme gnocchi a natrháme jednu mozzarellu. Všetko premiešame a necháme variť cca 5 minút, kým nebudú gnocchi mäkké.
-
Nakoniec do panvice pridáme plátky druhej mozzarelly a necháme roztiecť.
-
Gnocchi podávame s čerstvou bazalkou. Prípadne môžeme pridať aj nakrájané prosciutto.
-
Dobrú chuť.