Gnocchi z panvice s Hokkaidó

Romana Henželova
Romana Henželova
40 min.
121 Páči sa mi Komentáre
3
Uložiť recept
Gnocchi z panvice s Hokkaidó

Rýchle chutné jedlo - no kto by to nemiloval? A ešte k tomu z jednej panvice, z ktorej sa môžu pohostiť rovno dvaja. Netreba umývať vela riadu a to je super. A teda z kombinácie Hokkaidó tekvice, cherry rajčín, horčice či kurkumy vznikne táto výborná krémová omáčka. 

1 porcia obsahuje polovica panvice

  • 552 kcal
  • 97,4 g sacharidov
  • 9,3 g tukov
  • 16 g bielkovín

Na 2 porcie

Príprava
Na dokončenie
  • 40 g ricotty
  • petržlenová vňať
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Gnocchi z panvice s Hokkaidó

  2. Na rozpálenom oleji opečieme na drobno nakrájanu cibuľu, potom nasekany cesnak a následne nakrájanú na kocky hokkaido tekvicu. Jemne osolíme a dobre opečieme. 

  3. Pridáme nakrájané cherry rajčiny, premiešame a dochutíme kopcovitou lyžičkou horčice. Do toho pridáme hotové gnocchi a poopekáme. 

  4. Zalejeme zeleninovým bujónom (podľa potreby), ktorý sme si rozmiešali v teplej vode. A chvíľu dusíme. Keď je tekvica mäkšia.

  5. Okoreníme, pridáme kurkumu a chvíľu miešame. Omáčka začne hustnúť, tak podľa potreby ešte prilejeme bujón či vodu.

  6. Na koniec pridame a zamiešame nasekanú petržlenovu vňať a ricottu. Ozdobime a môžeme podávať.Gnocchi z panvice s Hokkaidó

  7. Dobrú chuť!Gnocchi z panvice s Hokkaidó

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
121 Páči sa mi Uložiť recept