Čokoládovo-ryžová krupica

Kristína Močková
Kristína Močková
10 min.
16 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Čokoládovo-ryžová krupica

Kaša sa podľa nás nikdy neomrzí. Vždy je ale fajn mať v rukáve pár obmien, ktoré môžu na chvíľu vystriedať váš obľúbený spôsob prípravy. Preto sme vám spísali postupy na 3 jednoduché kaše v sérii „Rýchla, chutná a plná bielkovín“. Túto ryžovú kašu oceníte, pokiaľ si budete chcieť dať pauzu od ovsenej klasiky. Príprava je veľmi jednoduchá, je však potrebné dať si pozor a variť ju veľmi pomaly. Rada sa totiž pripaľuje.

1 porcia obsahuje 1 miska kaše

  • 384 kcal
  • 44 g sacharidov
  • 9 g tukov
  • 31 g bielkovín

Na 1 porciu

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Čokoládovo-ryžová krupica Ryžovú krupicu si nasypeme do hrnca, zalejeme proteínom rozmiešaným vo vode a za častého miešania pomaly varíme.

  2. Nalejeme do misky, ozdobíme ovocím, čokoládou a môžeme jesť! Čokoládovo-ryžová krupica

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
16 Páči sa mi Uložiť recept